Vem Är Kuromi Och Hur Uppstod Sanrio-Karaktären?

Unicorn Saker tar en kort paus från sin glittriga och förtrollande vardag för att besöka ett annat universum. Sanrio är känt för sina söta karaktärer men idag tar vi en lite mörkare vändning för att lära oss mer om stygga Kuromi!

Kuromi är en av de många populära Sanrio-karaktärerna. Sanrio grundades 1960 och är mest känd för deras Hello Kitty figur.

Vad är Kuromi?

Kuromi introducerades först 2005 i anime programmet Onegai My Melody som My Melodys rival. My Melody är en söt vit kanin känd för att vara Hello Kittys bästa vän. En återkommande fråga är om Kuromi är en katt eller kanin. Kuromi är en vit kanin precis som My Melody men kännetecknas genom sin svarta djävulssvans och svarta gycklar hatt med en rosa dödskalle på framsidan som skiftar uttryck med Kuromis humör. Kuromi är även känd för sitt onda ansiktsuttryck, speciellt hennes onda ögon.

Är Kuromi en flicka eller pojke?

Kuromi är Sanrio familjens tomboy och en flicka men låt inte hennes runda söta kinder vilseleda dig, hon är inte en typisk princessa som inväntar en räddning. Hon uppskattar egentid och vill få saker gjorda på sitt sätt. Trots sin tuffa sida är hon innerst inne en flickig karaktär som tycker om romantiska historier och är svag för söta pojkar.

Kuromi blev snabbt en populär figur i Sanrio familjen. I sin debut slog karaktären igenom i goth och punk samhällena med hennes unika gotiska stil och stygga personlighet i jämförelse med den söta rivalen My Melody. 

Hatar Kuromi och My melody varandra?

LÄS MER:   Resultat, relationer, rutiner eller risker?

Trots deras olikheter och faktumet att de är rivaler, hatar karaktärerna inte varandra. När My Melody låste in sig själv i ett skåp sa Kuromi att om hon dör, vem ska hon då slåss mot?

Vem är Kuromi?

Kuromis namn översätts från japanska till engelska som “Black Beauty”. Hennes föddelsedag är på Halloween, den 31 Oktober. Trots hennes introduktion som en antagonist i programmet Onegai My Melody har Kuromis karaktär utvecklats genom serien och har idag en vänligare ton med Hello Kitty och hennes vänner, inklusive hennes tidigare rival My Melody.

Vi på Unicorn Saker välkomnar Kuromis unika karaktär till vårt universum och utbud! Nu låter vi magin ta över när vi återgår till vardagen.

Följ länkarna nedan för aktuella produkter hos oss på Unicorn Saker.

https://www.unicornsaker.se/produkt/gosedjur-sanrio-kuromi/

https://www.unicornsaker.se/produkt/hello-kitty-sanrio-strumpor-kawaii/

https://www.unicornsaker.se/produkt/nattlampa/

https://www.unicornsaker.se/produkt/sanrio-jul-nyckelringar/

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons