Brädspel, unicorn spel

Unicorn spel, sju fantasifulla spel med enhörningar

Unicorn spel för alla som älskar enhörningar! Att spela spel är något som både vuxna och barn kan göra, antingen ensamma, med en grupp av vänner eller en spelkväll med familjen. Här nedan kan du hitta TV-spel, datorspel och brädspel för alla som älskar unicorns. Magiska, spännande, udda och roliga spel som helt klart kommer förgylla dagen eller kvällen för den spelintresserade och den enhörningsintresserade. Vi kan också tipsa att läsa våra andra inlägg om unicorn filmer och unicorn böcker.

1. Robot Unicorn Attack (2010)

Robot Unicorn Attack är ett TV-spel av Adult Swim och Flashline Games från 2010. Spelet visade sig väldigt populärt och fick flera utgåvor som Heavy Metal, Christmas Edition och Evolution samt versionerna Robot Unicorn Attack 2 och 3.

Spelet är ett plattformsspel där man kontrollerar en robot enhörning. Målet är att inte trilla ner, eller krascha och spela så länge som möjligt. Man får poäng genom att samla kristallstjärnor, älvor och lång speltid. Spelat blir svårare och rör sig snabbare med nya nivåer.

2. Unstable Unicorns (2017)

Unstable Unicorns, unicorn spel

Detta kortspel kombinerar enhörningar och förstörelse. Målet är att samla sju enhörningar i sitt stall samtidigt som du saboterar dina motspelare. Genom att använda dina enhörningars krafter, specialkort, uppgraderings- och nedgraderingskort och din strategiska förmåga kan du vinna och krossa dina motståndare.

LÄS MER:   1 april och snart påsk

Men håll ett öga på dina så-kallade-vänner, en om dem kanske har ett ”neigh-card” som kan skapa kaos. Få reda på hur instabila vänskaper verkligen är och ta chansen att bli den rättmätiga härskaren av allt magiskt! Spelet är för 2-8 spelare och för åldrar 14 och uppåt.

3. The Unicorn Princess (2019)

Detta videospel fungerar att spela på flera olika konsoler och är ett spel för en person. Du utforskar en värld där du får fullfölja olika uppdrag. Spelet utspelar sig i två världar, en by och en drömvärld. Man kan välja mellan olika hästar att rida men man kan också lära känna enhörningen Unica. Upptäck hur det är att vara en prinsessa med detta fantasifulla spel!

4. Rainbows, Toilets and Unicorns (2019)

Efter att ha avnjutit en svalkande unicorn glass på en varm dag så känner du för att springa på toaletten, men det enda alternativet är den kemiska toaletten vid gatan. Snart är du uppe bland molnen på en resa och måste slåss mot fiender. Ett snabbt skjutspel, med 15 bossar, fem galna världar och magiska krafter. Spelet kommer också med fantastisk pixelgrafik, ett roligt japanskt soundtrack från Hanzo och samhällssatir.

5. Unicorn Fever (2019)

Unicorn Fever är ett brädspel där enhörningar används i hästkapplöpning och invånarna av en älvstad satsar på loppen för att vinna pengar och framgång. Varje spelare deltar genom att satsa pengar på enhörningsloppen. Inför varje lopp försöker varje spelare förutse resultaten så bra som möjligt för att vinna guld och poäng. För att vinna kan du betala invånarna för kontrakt som kan ge dig bättre odds eller fuska fram en vinst. Men var försiktig så du inte hamnar i skuld och måste låna pengar av älv-maffian. Spelaren med mest poäng efter fyra lopp vinner!

LÄS MER:   Vad är enhörningar på börsen och finns de i norden?

6. The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)

I samband med att filmen Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet (2011) hade premiär släpptes detta plattformsspel med samma namn. Spelaren styr främst Tintin men också kapten Haddock. Milou kan följa Tintin och andra djur med hjälpen av sin nos och skrämma bort fiender. Spelet är ett äventyr- och actionspel med pussel, bilkörning och stridande element. Spelet följer filmens event och “the Unicorn” i filmen och spelet är ett mystiskt skepp.

Happy gaming!

via GIPHY

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons