Unicorn sminkning till barn

Omslagsbild från pinterest.

Enhörningar har länge varit en favorit bland både barn och vuxna, och det är inte svårt att förstå varför. Till exempel så symboliseras enhörningen för lycka, fantasi och magi. Med hjälp av några enkla tekniker och lite fantasi kan vi enkelt ta enhörningens magi till en helt ny nivå genom att skapa en magisk sminkning som kommer att få ditt barn att känna sig som en riktig enhörning. Unicorn sminkning till barn är ett roligt och kreativt sätt att göra sig redo för festliga tillfällen, titta till exempel på vårt tidigare inlägg om halloween unicorn smink och kostym för barn.

Det finns många sätt att förvandla sig till en magisk unicorn med hjälp av smink och ansiktsmålning som passar till alla tillfällen. Vi kommer i det här blogginlägget visa dig steg för steg för en enkel och snabb unicorn sminkning till barn. Vi kommer också att visa på hur du kan använda ansiktsmålning och ansiktsglitter för att skapa en fantastisk enhörnings sminkning till ditt barn. Så låt ditt barn släppa loss sin inre enhörning med denna enkla steg för steg sminkning!

Steg för steg unicorn sminkning till barn

Bild från pinterest.

Gör så här:

1. Ta en valfri färg av pigmentögonskugga, till exempel en lila färg.

2. Applicera pigmentögonskuggan längs med hårlinjen, pannan, kinderna och lite på näsan.

3. Ta en rosa rouge och applicera lite på kinderna.

4. Applicera ansiktsglitter, till exempel Stila Glitter and Glow, längs med kindbenen.

5. Ta en färgglad highlighter och applicera på kinderna eller längs med kindbenen.

LÄS MER:   Batik kläder: Lär dig att färga kläder med tie dye

6. Ta en vit eyeliner och måla tre stjärnor vid kinderna.

7. Sätt på lite lätt läppstift. Avsluta med att ta pigmentögonskuggan igen och applicera lätt över läppstiftet.

Klart! Unicorn sminkning till barn är en fantastisk möjlighet att uppmuntra deras kreativitet och låta deras fantasi flöda fritt. Det är en rolig aktivitet som både föräldrar och barn kan göra tillsammans. Nedan visar vi ett youtube klipp om hur man gör denna unicorn sminkning till barn, samt tips och inspiration för hur man kan göra unicorn hår för att fullborda looken.

Slutligen för att komplettera unicorn sminkningen och håret kan man också inkludera en matchande unicorn kostym och håraccessoarer, se mer här. Detta kommer att hjälpa till att skapa en komplett enhörnings look som ditt barn kommer att älska!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons