Unicorn Poke Cake Recept

Vem kan motstå frestelsen av en Unicorn Poke Cake? Unicorn Poke Cake är en magisk enkel dessert som inte bara är otroligt fin, utan även är himmelskt god. I detta blogginlägg kommer vi att dyka in i en fantastisk smakresa genom att visa ett recept om hur man skapar denna vackra och färgglada dessert. Detta magiska recept kommer att ge dig en kombination av smaker och färger som lämnar dig och dina gäster förundrade över dess skönhet och läckra smak. Om du är sugen att testa på fler unicorn recept så titta in vårt tidigare blogginlägg om 16 unicorn recept. Omslagsbild hämtad från Simply Made Recipes.

Oavsett om denna enkla unicorn tårtan är till ett barnkalas, en födelsedagsfest eller bara en festlig överraskning för dina nära och kära, så kommer denna tårta att få alla att dra efter andan av beundran. För att skapa denna himmelska Unicorn Poke Cake behöver du några grundläggande ingredienser och lite tålamod. Men vi kan lova dig att varje ögonblick som du spenderar i köket kommer att vara väl värt det när du ser resultatet och smakar på den första tuggan.

Så låt oss sätta igång med att förbereda oss för denna fantastiska bakupplevelse. Ta fram din bästa bak kläder, förklädet och din inre kreativitet. Vi ska nu nedan utforska ingredienserna och stegen för att skapa den mest förtrollande Unicorn Poke Cake som du någonsin har sett eller smakat. Håll i hatten, för vi är på väg in i en värld av magi och läckra smaker!

Simply Made Recipes

Ingredienser till Unicorn Poke Cake

För tårtan

Matlagningsspray

LÄS MER:   Dadelbollar recept: Enkla och läckra veganska dadelbollar till julen

1 låda vanilj kakmix, plus ingredienser som krävs på lådan

Lila, grön och rosa karamellfärg

1 burk kondenserad mjölk

För frosting

2,4 dl smör

3,6 dl florsocker

1 burk marshmallow fluff

1 matsked vaniljextrakt

En nypa salt

5 droppar rosa karamellfärg

Strössel, för att dekorera

Så här gör du

1. Värm ugnen till 177 grader och smörj en 23 x 33cm ugnsform med matlagningsspray. Förbered kaksmeten enligt anvisningarna på förpackningen. Fördela blandningen i 3 skålar. Tillsätt lila karamellfärg i den ena skålen, i den andra skålen lägg till grön karamellfärg och i den tredje skålen lägg till rosa karamellfärg.

2. Häll den rosa smeten i den förberedda ugnsformen och bred ut smeten så att det blir ett jämnt lager. Toppa med den lila smeten och sedan den gröna smeten.

3. Sätt in ugnsformen i ugnen, 24 till 25 minuter.

4. Låt kakan svalna något, använd sedan botten av en träslev för att sticka hål över hela kakan.

5. Häll kondenserad mjölk över hela kakan.

6. Gör frosting: I en stor skål med hjälp av en stavmixer, vispa ihop smör, florsocker, marshmallowfluff, vanilj och salt. Tillsätt rosa karamellfärg tills du når önskad färg och vispa tills det är helt blandat.

7. Frosta tårtan och dekorera hela kakan med strössel.

Klart! Du har nu gjort din alldeles egna Unicorn Poke Cake. Nedan kan du se ett youtube-klipp om hur du gör denna enkla dessert.

Vi hoppas att detta recept har inspirerat dig att ge dig in i köket och skapa ditt eget unika mästerverk. Genom att följa detta recept har du skapat en dessert som inte bara kommer att imponera på dina gäster utan också fylla dem med förtjusning och glädje. Unicorn Poke Cake är mer än bara en tårta – den är en symbol för fantasi, glädje och magi. Genom att kombinera färgglada lager, krämig fyllning och glittrande dekorationer har du skapat ett mästerverk som kommer att skapa minnen för livet.

LÄS MER:   Unicorn nudlar, unicorn noodles recept

Så nästa gång du vill överraska dina nära och kära, eller kanske fira en speciell händelse, glöm inte bort den förtrollande Unicorn Poke Cake. Med lite tid och kärlek kan du skapa en fantastisk tårta som kommer få alla att dra efter andan. Lycka till med ditt bakäventyr och njut av varje tugga av din Unicorn Poke Cake!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons