unicorn kärlek

UNICORN kärlek, återuppta ditt kärleksliv

Snart har den första vårdagen anlänt (jag är väldigt tidsoptimistisk). Detta är inte bara en tid för varmare väder eller för att bli kär, våren är en tid att börja om på nytt igen. Det är en tid då frisk bris blåser, blommor blommar ut och vi uppmuntrar alla att utvärdera sina relationer, aktivera/optimera sina dejtsidor och satsa på att träffa en livskamrat. Jag läste idag på Quora om hur du optimerar din tinder profil här. 

Vad är din dejtingstrategi? Går du på speeddejting? Skulle du kunna förbättra något? Vad skulle du vilja göra mer under det kommande året? Vintern är snart över, kalla och mörka dagar är förbi. Omfamna våren och solen, tiden är kommen för kärleken att stråla som en sol under vårens varma dagar.

1. Prioritera

Det är dags att prioritera kärleken och lägga den först på din “to-do” lista. Sluta lägga relationer åt sidan och gör ett allvarligt försök att hitta kärleken. Du behöver inte göra det ensam. Prata med andra singlar i området. Världen är fylld med singlar precis som dig och de vill träffa rätt person. Du kommer att bli förvånad över hur lätt det är att prioritera den rätta som sedan leder till ett långvarigt förhållande och en livskamrat.

2. Omprioritera din tid

Är du redan i ett förhållande, är det kanske dags att återuppta tid med din andra hälft. Gör en medveten ansträngning för att prioritera tid med din partner över jobbet (gå på event med jobbet räknas inte). Bestäm alltid en date kväll och håll dig till det varje gång. Gifta par kan välja att gå ett steg längre och förnya sina löften under våren. Man kan aldrig säga ja en gång för mycket. Det finns oändliga möjligheter att återuppta kärleken till din partner. Välj några alternativ som passar dig och låt din relation blomstra.

LÄS MER:   Glad skärtorsdag och glad påsk

3. Visa uppskattning

Skriv ett kärleksbrev till din partner eller ett enkelt tackkort där du uttrycker tacksamhet till din partner. Kanske din partner ger det bästa tillbaka eller gör ditt kaffe precis som du vill på morgonen. Positiv feedback uppmuntrar er att vara tillfredsställda med varandra. Beröm din partner regelbundet, oavsett stora eller små saker så blir ni mer motiverade av varandra och er relation är bättre än någonsin tidigare.

4. Planera äventyr

Tänk på allt som din partner gillar. Har han pratat om att gå på en träningsvecka till Spanien? Hade hen njutit av att dyka i Caymanöarna? Planera en romantisk semester för dig och din partner och överraska hen vid bästa tillfälle! Ni kommer inte bara ha ett episkt äventyr tillsammans, din partner ser att du uppmärksammat de saker som hen tycker om. Detta hjälper till att bygga upp er relation.

5. Börja om på nytt

Det är lätt att fastna i små saker som vad din date inte sa eller vad de glömde att göra, lämnade disken i diskhon eller tjafs om städning. Vi är alla människor och hemmet måste vara en skön och hemtrevlig plats för er båda. Det är dags att släppa alla småsaker. Ni ska inte bara tolerera varandra, ni ska även ha en kärleksfull relation för att stödja och uppmuntra varandra. Det är dags att fokusera på det och återfå den kärleksfulla relationen ni en gång hade.

Vårstädning är inte bara för ditt hus, det är för relationer också. Tänk om din dejt strategi och uppdatera ditt trötta kärleksliv. Ladda inför våren och fira den med en helt ny inställning detta år och en helt ny magisk relation.

LÄS MER:   Vad finns det för coola bilder att rita?

/Linda

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons