Unicorn smink halloween

Unicorn halloween kostym och unicorn smink

Tänker du klä ut dig till en unicorn denna halloween? Unicorn och halloween är en perfekt kombination. Med rätt smink, kostym och accessoar kan du enkelt förvandla dig själv till en magisk enhörning. I den här artikeln så får du tips och inspiration på hur du får till den bästa unicorn kostymen med unicorn smink, håruppsättning och kläder. Att klä ut sig till en enhörning kan också vara perfekt om man planerar att vara värd för en enhörningsfest, ta därför gärna en titt på vår artikel om att planera det perfekta enhörningskalaset. Omslagsbild från Pinterest.

Unicorn smink halloween

Bild från pinterest.

Det finns många olika sätt att skapa en perfekt enhörnings sminkning. För en unicorn sminkning behöver du ljusa och glittrande färger. Du kan använda regnbågens färger för att skapa en glänsande och magisk enhörnings sminkning. Ansiktsfärger i pastellfärger eller ansiktsglitter fungerar också perfekt för denna unicorn sminkning. Här nedan visar vi steg för hur du kan göra en enhörning sminkning till halloween för vuxna.

1. Applicera din bas som t ex foundation och concealer.

2. (Valfritt) Applicera NYX Jumbo Eye Pencil Milk på ögonlocken för att göra det lättare för ögonskuggan att synas.

3. Om du inte använder NYX Jumbo Pencil ta lite vit ögonskugga på ögonlocket och brynbenet för att de andra färgerna ska synas mer.

4. Använd en ögonskuggspalett med starka färger. Börja med en ljusrosa färg med en vinklad sminkborste och applicera där ögonlocket viker sig.

5. Ta en fluffig sminkborste och applicera en mellanblå färg vid ögonvecket.

6. Använd sedan en borste för blandning och applicera en ljusblå färg på ögonlocket. Se till att det smälter in med de andra färgerna.

LÄS MER:   Så firar vi chokladbollens dag

7. Applicera lite gul ögonskugga vid den undre franskanten. Men bara halvvägs längs kanten. Lämna den yttre halvan.

8. Applicera sedan en mörkgrön färg på andra halvan av den undre franskanten.

9. Nu är det dags att applicera din eyeliner över de övre fransarna och fyll in dina ögonbryn på valfritt sätt.

10. Sätt på mascara och applicera concealer under ögonen.

11. Ta en ljusrosa färg, antingen ögonskugga eller rouge och borsta vid hårlinjen, kindbenen, halsen och nyckelbenen.

12. Dra upp konturer på näsan med den rosa färgen och en liten borste.

13. Ta en glittrig highlighter på kindbenen, över ögonbrynen och på näsan.

14. Applicera lite flytande glitter vid tinningarna och över ögonbrynen.

15. Använd ett rosa läppglans till läpparna.

16. Köp “torrt” glitter och lim till ansiktsglitter. Applicera lite lim mellan ögat och näsan och sätt sedan lite glitter där.

17. (Valfritt) Sätt på lösögonfransar.

Klart! Vi hoppas att dessa steg och tips på unicorn sminkning till halloween har varit till hjälp. Kom ihåg att låta din kreativitet flöda och ha roligt med sminkningen. Med rätt smink och lite fantasi kan du förvandla dig till den vackraste enhörningen på halloweenfesten. Nedan kan du se en video för inspiration om hur man gör denna enkla unicorn sminkning till halloween för vuxna.

Hår och kläder till unicorn halloween kostym

Tips på kläder är att kombinera ett linne med en tyllkjol och tights. Använd pastellfärger, regnbågsmotiv, enhörningsmotiv eller glitter på kläderna. Du kan också köpa en färdig enhörningsdräkt. För håret kan du locka eller ha det halvt uppe och halvt flätat. Använd glittersprej och hårspray med färg för en mer magisk effekt. Du kan också färga håret i pastellfärger som rosa, lila eller blått och sedan lägga till en löshårstofs i en annan pastellfärg för att skapa en ”man” längs bakhuvudet. Avsluta med ett magiskt enhörningshorn till din halloween kostym.

LÄS MER:   Enhörningstårta, enkelt recept

Mer inspiration till unicorn kostymer

 Om du behöver mer inspiration för unicorn kostymer kan du kolla på till exempel Pinterest. Det finns många fantastiska och kreativa kostymer som kan inspirera dig att skapa din egen unika unicorn halloweenkostym.

Ha en riktigt magisk halloween!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons