UNICORN framgång i arbetslivet och kärlek

Jag läste nyligen en väldigt intressant artikel om varför framgångsrika personer i arbetslivet inte har lika stor framgång i kärlekslivet. Artikeln är väldigt aktuell och kan få dig att tänka om i livet för framgång i både arbetslivet och kärlekslivet. Artikeln är publicerad av Huffington Post och är skriven av Linnea Molander, dejting coach.

Hur kommer det sig att en underbar person som åstadkommit mycket i sitt liv tycker det är lättare att vara framgångsrik på jobbet men har svårt attrahera en bra partner?

Svaret på denna fråga är väldigt enkel. Jobb och kärlek är två helt olika saker. Det är två olika kunskaper som kräver lika mycket tid och energi för att lyckas. Det börjar oftast i tidig ålder att du är den “duktiga” och “snälla” personen som är medveten om andras behov och känslor. I skolan fortsätter det i samma spår och du gör det som förväntas. Under denna målinriktade perioden i livet med förväntningar och mål glömdes något bort. Du glömde bort dina behov, din vilja och dina känslor.

 

Vad du verkligen behövde glömdes bort.

Du fick aldrig tiden till att förstå vem du ville vara, inte heller hur det är att vara älskad för den du är, istället lärde du dig att bli älskad för vad du gjorde. Du glömde bort dina drömmar eftersom du alltid fokuserade på de förväntningar som kom från andra. Vad som fanns inom dig glömdes bort eftersom du fokuserade så mycket på yttre påverkan.

Som många andra, ger man upp och fokuserar på det som man är bättre på, arbetslivet i detta fall. Ignorerade den delen i livet som gick sämre. Spåren blev djupare och det är svårt att ta sig ur de dåliga vanorna. Jobbet tar upp mycket tid men du inser till slut att det saknas något. Ingen hade berättat om det hon inte visste, kärleken. Ingen hade berättat att flörta, dejta, skapa en attraktion och att ha en kärleksrelation var en kompetens och kunskap som du kunde lära dig, precis som allt annat i livet som du hade lärt dig att behärska.

LÄS MER:   Glad lill-lördag och Norges nationaldag

Genom att fokusera mer på dig själv och förstå dig själv bättre, dina värderingar och dina behov kan du lära känna dig själv och dina känslor bättre och efter det ta steget till att dejta och träffa en kompatibel partner. Det är kanske inte det lättaste som du gör, att gå utanför din trygga zon men det är helt klart meningsfullt och givande.

Ett enkelt svar på varför det finns singlar där ute är kunskapsbristen. Genom att fylla bristen av kunskap med kärlek kan du får full kontroll över hela ditt liv. När du har fått full kontroll över ditt liv kan du börja dejta och känna dig bekväm med det.

 

/Linda – Unicorn saker

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons