squishmallows gosedjur

Squishmallows: Om de trendiga gosedjuren som alla älskar

Squishmallows har snabbt blivit en sensation i leksaks världen i alla åldrar. Dessa bedårande gosedjur har erövrat hjärtan i världen på grund av deras charm och oemotståndliga mjukhet. Men vad är Squishmallows och vilka storlekar finns dem i?

Vad är Squishmallows?

Squishmallows är gosiga plyshleksak gosedjur. Föreställ dig att du kramar om ett riktigt mjukt moln! ungefär precis så mjuka känns dem! Vilket är därför dem så älskade av både barn och vuxna. Dem är tillverkade av högkvalitativ supermjuk polyester och kommeri alla möjliga former och figurer. Från djur till fantasifulla varelser och mera! Squishmallows lanserades vid 2017 och då fanns det bara åtta olika att välja mellan, i dag finns det flera tusen. Alla med ett eget namn och olika personligheter.

Storlek på Squishmallows

När det gäller storlekar finns Squishmallows gosedjur i flera olika varianter. Det finns Squismallows stor och Squishmallows mini. Minsta Squishmallows är vanligtvis ca 18 cm och är perfekta att ta med sig överallt. Sedan finns det större Squishmallows som kan vara upp till ca 60 cm och är perfekta för att krama på sängen eller soffan. Oavsett vilken storlek du väljer kommer du att älksa den otroliga mjukheten och gulliga designen.

Hos Unicorn Saker har vi Squishmallows i storlekar:

  • Squishmallows 40 cm
  • Squishmallows 30 cm
  • Squishmallows 20 cm
  • Squishmallows 25 cm
  • Squishmallows 35 cm

Att samla Squishmallows

Squishmallows är inte bara gosiga mjukisdjur utan de är också samlarobjekt. Många samlare älskar att leta efter speciella utgåvor och sällsynta Squishmallows för att lägga till i sina samlingar. Det finns Squishmallows som är så sälsynta att dem säljs upp till flera tusen kronor idag på nätet. I USA har affärer varit tvugna att införa begränsningar för hur många man får köpa per personför att säkerställa att fler människor har en chans att få tag på sina önskade mjukisar.

Det härvisar på den starka gemenskapen och passionen kring Squishmallows. För samlare handlar det inte bara om att äga dessa mjuka kompanjoner, utan även om jakten på det perfekta mjukisen till sin samling.

Squishmallows samling

Bild från pinterest

Vart kan man köpa Squishmallows i Sverige?

Här hos oss på Unicorn Saker har vi ett stort utbud på Squishmallows som du kan hitta! Utforska vår webbshop och hitta din Squishmallows idag! Vi har allt från squishmallows axolotl, squishmallows pokemon, squishmallows unicorn och squishmallows cow och mera! Kika här för mer.

En Squishmallows för alla

Så oavsett om du är en samlare, letar efter den perfekta presenten eller bara vill ha en mysig kompis i vardagen så finns det alltid en Squishmallow för dig. Utforska det stora utbudet och hitta din gosigaste vän idag!

LÄS MER:   Påsktävling 17/-28/3

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons