Sommarens unicorn glassar 2023

Nu är det sommar nu är det sol, nu är det koskit i hagen. Men vilka glassar är det som gäller i år? Som smakar riktigt gott och ser sådär härligt färgglada ut, precis som en unicorn och en regnbåge. Brukar du välja glass efter färg eller smak? Vi kan inte riktigt bestämma oss, men rosa är ju riktigt gott! Gärna lite glitter eller strössel, knastrar gott och så blir ju glassen så fin! Här kommer sommarens topp 10 unicorn glassar!

Unicorn Freakshake-mcdonalds

10. Unicorn Freakshake 

Nej men alltså sluta vad gott! Popping Candy, Marshmallow och grädde. Erkänn att du också blev sugen på en nu va? Vi tog två..vardera.. å fler glassar blev det! Du hittar de på McDonalds.

Twister-Peek-A-Blue

9. Twister Peek-A-Blue 

Twister Peek-A-Blue från GB glass. Denna glass smakar inte bara mums utan svalkar sådär härligt en varm sommardag. Vår upplevelse var en kall och god sådan, dock ej inge värme och sol men vi kunde verkligen känna hur den svalkade gott! Smak av blåbär, jordgubb och melon – läskande gott va?

glass_tutti_frutti

8. Tutti Frutti

Räck upp en hand om du också älskar godissmaken av tutti frutti. Våra händer viftar hej vilt. Denna är också helt perfekt en varm sommardag när du vill svalka dig med något riktigt gott!


7. Konfetti

Här har ni en färgsprakande smakupplevelse, inte nog med det så är det krispigt strössel med fruktsmak på jordgubbsgräddglassen. Nej men sluta, vi smäller av. Vi sprang fort ut när vi hörde hemglassbilen sjunga utanför vår dörr. Köpa glass i stora lass? Oh ja, det kommer vi göra!

LÄS MER:   Glad fredag och sol

6. Panduro, pysselglassen

Okej, en och en är ju inte glassar sådär jätte unicorniga. Vi vet. Men tillsammans, erkänn att de är ett fantastiskt två-pack? Strunta i sexpacket i sommar och njut av massa god glass. Här har ni smaker av kola och jordgubb som doppats i stjärn- respektive pärlströssel. Förpackningen kan förvandlas till en teaterscen och innehåller pärlbandspyssel. Lanseras i glassbilen 26/6. Hur somrigt? SÅ SOMRIGT! Vi kommer få det svårt att välja när Hemglassbilen kommer på besök…

smarties_glass

5. Smarties

Triumfglass beskriver att denna är barnens favorit. JA, den är barnsligt god. Det kan vi hålla med om. Med det sagt så är det en glass även för oss vuxna. Vem vill inte ha en vaniljglass blandad med hackade minismarties? Som dessutom kommer i en praktisk och färgglad popup, det vill säga – inget kladd! Inte nog med det.. så är det extra minismarties på toppen!

peace-pop-ben-jerry

4. Peace and Pop

Okej, vi erkänner. Det är bara utsidan som är i temat unicorn. Förlåt om vi gör dig besviken, men vem älskar inte en krämig vaniljgräddglass med chokladbitar & en segmjuk kakdegsfyllning, doppad i choklad? Ben and Jerry gör det igen, det är GB glass boxen du får leta för att hitta denna goding. MUMS säger vi.

Cornetto Mermaid-glass

3. Cornetto Mermaid

Varför köpa en glass när man kan få 8? När vi såg dessa på lokala ICA så var vi bara tvungna att köpa och prova. Vi blev inte besvikna. En färgsprakande strut, de är små så det är okej att ta två! Hallonglass med syrlig hallonsås i en grön våffla. Självklart är den toppad med strössel, smakar magiskt! gott

LÄS MER:   De största misstagen män gör på tinder
Barbells Mango Vanilla_glass

2. Barbells Mango Vanilla

När man har ätit nästan 10 glassar och gärna vill äta glass i stora lass, helst hela tiden. Då får man välja glass som typ går att äta i stora kass. Barbells Mango Vanilla, smakar inte bara mums utan är proteinberikad och det är inget tillsatt socker. Är det ens en glass kanske du tänker? Ja, den svalkar precis som en riktigt glass ska göra. Ta en tugga och känn efter själva som den beskrivs. Finns på pressbyrån.

Unicorn_glass

1. Unicorn

SJÄLVKLAR VINNARE? Är ni förvånade att vi valde denna? Hallå, den heter till och med Unicorn, det var ju givet att triumfs Unicorn glass skulle vinna. Den är snygg, färgglad och SÅ GOD. Lyssna på det här; gräddglass med blåbär och hallonsmak, inte nog med det – HALLONRIPPEL. Behöver vi ens säga mer? Första tuggan, vi fick inte en “brainfrezeee” däremot fick vi en unicorn swirl. Denna glass kommer synas ofta i vår hand. MUMS!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons