unicorn strut

SIA Glass presenterar: UNICORN

Fenomenet har äntligen nått glassvärlden! Ingen kan värja sig mot denna trend som tar dig med till en värld full av färg, glitter och magi. Slöinges fantasifulla glassenhörning kommer i två varianter; som kulglass i glassbaren och som fin, färgglad strut. Alltid gjord på 100% svensk färsk grädde med naturliga aromer och färger.

Den magiska glasstruten

Struten har krämig gräddglass i lila och vitt med smak av blåbär och hallon, en kärna av läcker hallonrippel och ett rosa överdrag med marshmallowsmak. Ett färgsprakande inslag i glassboxen!

Skimrande nyhet i glassbaren

Kulglassen är en krämig och mjuk gräddglass med smak av blåbär och hallon, hallonrippel och härliga, mjuka och söta godiskulor. Unik och fenomenal! 

Och ni vet vad dom säger? 

“Always be a unicorn and always eat Unicorn Ice Cream!”

SIA Glass är ett familjeföretag med hjärtat i halländska Slöinge. Företaget tillhör Bertekoncernen som är Sveriges äldsta familjeägda företag med anor sedan 1569. 1961 startade SIA Glass sin glasstillverkning. Vi låter miljötänkandet genomsyra produktionen. Vi lever på landet – naturligt och nära jordbruket.

  • All vår glass produceras i Sverige med råvaror av högsta kvalitet
  • Alltid färsk grädde från 3 svenska gårdar, bl a vår egen Berte Gård
  • 90 % av våra råvaror kommer från Sverige

Beställ mat och glass online och få rabatt här.

/Linda
Unicorn saker

LÄS MER:   God Jul önskar Unicorn Saker

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons