Se höstens mysigaste: Topp 10 Squishmallows för hösten

Nu när löven faller och blir gyllene och luften krispig och uppfriskande vet vi att hösten har kommit. Det är en årstid som lockar oss till värme, mys och gemenskap. Tänk att då att uppleva höstens förtrollning med Squishmallows. I det här blogginlägget kommer vi att ta med dig in i den magiska världen av Squishmallows och visa dig hur dessa oemotståndligt mjuka plysch kan göra din höstsäsong ännu mysigare. 

Vad är Squishmallows?

Vi börjar först med grunderna innan vi dyker in i höstäventyret! Squishmallows är en härlig samling plyschleksaker, älskade av både barn och vuxna. Dem är nästan formade som ägg och kommer i flera storlekar, mönster, djur och varelser i alla slags färger! Det finns även säsongs relaterade Squishmallows. Det som gör Squishmallows verkligen speciella är deras oemotståndligt mjuka och squishy material vilket gör dem perfekta för att leka, gosa med eller använda som en kudde när du kopplar av! Ja dem är ungefär som en fluffig marshmallow i form av ett kramdjur utan det kladdiga! 

Vad gör man med Squishmallows?

Dem flesta som har Squishmallows använder dem till gos eller lek men Squishmallows är inte bara leksaker; utan de  kan fungera som charmiga hem dekorationer också. Squishmallows släpper ofta speciella kollektioner designade med säsonger i tanken. Deras plysch kommer med höst färger och det finns vissa med tillbehör som halsdukar, pumpor och löv. Men oavsett om det inte är en säsongs mallow så kan man styla dem och fortfrande fånga höstens anda i sin inredning!  

Hur många olika Squishmallows finns det?

I Squishmallows världen finns det ett stort utbud av karaktärer och teman! Så många att det är nästan svårt att faställa ett exakt antal då det ständingt släpps ut nya att samla på. Varje  Squishmallows karaktärer har sitt eget namn och unika historia! Precis som oss! Det finns till o med en hel Wiki tillägnad åt Squishmallows! Vi har valt fram 10 styckna i det här blogginlägget som vi tyckte ger en touch av säsongsbetonad magi för inspiration. Varje med egen personlighet du kan läsa mer om. Läs mer här om dem!

LÄS MER:   När är det påsk?

Topp 10 Squishmallows för hösten

Här har vi valt ut topp 10 höstiga Squishmallows!

Ilene – Den förtrollade enhörningen:

Den ikoniska rosa enhörning Ilene gör alla säsonger extra magiskt. Perfekt till en drömmig höstkollektion. Hennes gnistrande horn och mjuka pastellfärger är perfekt till att drömma under stjärnorna och höst månen.

Klicka och köp här

Anastasia – Den drömmiga Axolotln:

Anastasia är en fridfull blå axolotl vars gälar liknar lönnlöv som faller ner under hösten. Hennes lugna närvaro tar med sig lugnet i vattenlivet och lyser upp dina höstdagar med hennes fina färger.

Klicka och köp här

Autumn – Den mystiska katten:

Vad är höst utan eleganta svarta katter. Den ikoniska katten Autumn är redo att följa med dig på dina månbelysta äventyr. Med sin mystiska charm och lekfulla anda gör hon dina höstnätter extra “spinnande”.


Hans – Lövhögs njutande igelkotten:


Hans är definitionen av höst mys och skoj! Föreställ dig att han njuter av prasslet av fallna löv när han kryper ihop med dig vid fönstret. Han vill gärna hoppa i lövhögar också! 

Delindy – Den goda koppen:

Delindy är höstens bästa kompis. Med sina rika färger och varma vibbar är hon som en mumsig klunk av hösten i mjukis form. 

Doxl – Pöl hoppande grodan:

Doxl den regnbågsmagade grodan, ger en färgskur till dina höstäventyr. Med sin regnbågsmage skapar han små regnbågar i regnet med varje pöl hopp. Han gillar även att plantera i trädgården! 

Allina – Ekollon samlande ekorren:

Den rosa ekorren Allina viftar på sin svans. Hon är på uppdrag att samla ekollon för säsongen. Vill du hänga med? Förutom att hon samlar på ekollon älskar hon också att lyssna på regnet mot fönsterrutan. 

LÄS MER:   En vecka kvar till midsommar

Malcom – Den skogs boende svampen:

Malcom bjuder in dig att utforska skoggolvets mysterier! Hans jordnära toner och mysiga utseende gör honom till den perfekta sällskaps kamraten för lugna skogspromenader och roliga aktiviter, så som att spela fotboll! 

Fifi – Den uftoskande räven:

Den listiga räven Fifi är redo att leda dig på ett äventyr genom höstens skogar tillsammans. Hennes ljusa färger och nyfikna ögon fångar höstens utforskningsanda. 

Winston – Den kloka ugglan:

Inte bara är han klok men söt också med sina djupblåa fjädrar och kloka blick. Winston utrycker höstens visdom. Föreställ dig att mysa vid brasan med denna gosiga djurvän när löven prasslar utanför.

Den perfekta höstgåvan

Nu när vi är på väg in i höstsäsongen, låt oss fira den med Squishmallow av alla sorter! Oavsett om du upptäcker Squishmallows för första gången eller lägger en till i din samling finns det alltid en Squishmallow som väntar på att göra din eller någon annans dag i höstmörkret lite ljusare. 

I höst missa inte chansen att välkomna säsongens värme och mys med Squishmallows vid din sida. Oavsett om du utforskar utomhus, dekorerar ditt hem eller bara vill ha en gos kompis är dessa plysch perfekt för dig. Besök våran webbshop, vi har har andra Squishmallows att välja på! Klicka här för mera Squishmallows! 

Omfamna årstiden, skapa minnen och för in i höstens magi med Squishmallows – för hösten har aldrig varit så gosig som nu i år! 

via GIPHY

Kommentera gärna nedan Vilken Squishmallow som är din favvis! 😊

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons