Rita bilder av enhörningar – 12 gratis målarbilder

Omslagsbild från 100direction.

Rita bilder av enhörningar är en rolig och kreativ aktivitet som passar både barn och vuxna. Det är något speciellt med dessa magiska varelser som fascinerar oss och får vår fantasi att flöda. Och vad är bättre än att få möjligheten att själv rita och måla sina egna enhörningar? Här har vi samlat 12 gratis målarbilder med enhörningar som du kan skriva ut och rita. Oavsett om du är en erfaren konstnär eller bara vill prova på att rita bilder av enhörningar för första gången, så finns det något för alla här.

Att rita bilder av enhörningar kan vara både roligt och avkopplande. Med dessa målarbilder kan du låta din fantasi flöda och skapa något unikt. Det finns bilder att rita för både barn och vuxna, allt från enkla bilder till mer detaljerade ritningar. Bland målarbilderna finns det fina bilder på enhörningar att rita av, samt bilder med prinsessor och My Little Pony.  

Vi har delat upp bilderna så att de som vill ha enklare bilder att rita finns i början av inlägget, vilket är perfekta målarbilder för barn. Scrollar ni lite längre ner så finns det mer avancerade bilder för dig som vill ha en större utmaning. Dessa bilder att rita är mer passande för äldre barn och vuxna att utmana sig själva med. Alla målarbilder på enhörningar går att ladda ner gratis för utskrift. Bilderna är hämtade från sidor som Supercoloring, Justcolor och Homemade gifts made easy.

Så varför inte ta en paus från vardagen och prova på att rita bilder av enhörningar? Med dessa 12 gratis målarbilder är det enkelt och roligt att komma igång. Skriv ut en målarbild enhörning eller två och låt kreativiteten flöda!

1. Söt enhörning

En söt och glad enhörning att färglägga. Den här söta enhörningen är en fantastisk målarbild enhörning som du kan rita och sedan färglägga precis som du vill. Den här målarbilden är ett utmärkt sätt att låta din fantasi och kreativitet flöda. När du har skrivit ut enhörningen, är det dags att färglägga den med färgpennor, kritor eller vilket material du föredrar. Du kan skapa din egen magiska värld genom att använda olika färger och skuggningar för att göra din enhörning så unik som möjligt.

LÄS MER:   Räkna och färglägg enhörningar

2. Enhörning med regnbåge

En söt enhörning med en vacker regnbåge bakom sig. Om du letar efter en rolig och färgglad målarbild att rita av, så är en enhörning med regnbåge ett utmärkt val. Denna målarbild enhörning är perfekt för både barn och vuxna som vill ha en utmaning och samtidigt ha kul med kreativt målande. Med denna målarbild kan du experimentera med olika färger och skapa din egen personliga enhörning med en fantastisk regnbåge i bakgrunden.

3. Enhörning pegasus

En enhörning pegasus som flyger bland molnen och stjärnorna. Om du älskar sagoväsen så kommer du att älska denna målarbild på en enhörning pegasus! En pegasus är en enhörning som har vingar, vilket gör att den kan flyga högt upp i luften. I denna målarbild kan du låta din fantasi och kreativitet flyga fritt när du ritar och målar din egen unika version av denna magiska sagovarelse!

4. Gullig enhörning

En gullig enhörning med söta ögon. Denna gulliga enhörning är ett perfekt sätt att utveckla din kreativitet och ha kul samtidigt. Du kan använda färgpennor, kritor, vattenfärger eller andra material som du tycker om att måla med för att skapa din egen personliga version av denna magiska varelse.

5. Prinsessa och enhörning

En prinsessa och en enhörning – så magiskt! Dessa vackra figurer ger dig många möjligheter att uttrycka din kreativitet och fantasi. Målarbilder på prinsessor och enhörningar är populära bland både barn och vuxna. De kan användas som avkoppling eller som en aktivitet att göra tillsammans med andra. Så varför inte ge det en chans? Färglägg och rita en vacker prinsessa och en gullig enhörning idag och släpp lös din kreativitet!

LÄS MER:   Topp 5 unicorn saker i sommar

6. Två enhörningar

Två enhörningar som kramar om varandra. En målarbild med två enhörningar är en utmärkt idé för alla som älskar magi. Här kan du använda alla olika slags färger – så släpp loss din kreativitet! Det finns ingen rätt eller fel när det kommer till att rita en målarbild med enhörningar. Det viktiga är att ha kul och utforska din kreativitet. Och med denna målarbild med två enhörningar kan du skapa en fantastisk bild att rama in och visa upp för dina vänner och familj.

7. Enhörning på måne

En vacker enhörning som vilar på en magisk måne med texten “sweet dreams”. En enhörning på en måne är ett vackert motiv att rita och färglägga. Med denna målarbild enhörning kan du skapa din egen version av den magiska scenen där enhörningen vilar på en måne under stjärnhimlen. Så ta fram dina målarsaker och sätt igång att rita och färglägga enhörningen på månen. Det är ett roligt och avkopplande sätt att spendera din tid och kan resultera i ett fantastiskt konstverk att hänga upp på väggen.

8. Magisk enhörning

Ännu en vacker målarbild! En “My Little Pony”-inspirerad enhörning med massor av magi, med en text ” believe in magic”. Denna magiska enhörning är en underbar varelse som förtrollar både barn och vuxna. Om du älskar att rita och måla så är denna målarbild på en magisk enhörning en perfekt aktivitet för dig. Denna enhörning kan vara en härlig utmaning att rita och måla. För att skapa en magisk stämning kan du använda färger som lila, blå, rosa eller varför inte guld? Det är upp till dig!

9. Enhörning med blommor

En vacker och ståtlig enhörning med massor av detaljer av blommor, med texten “you are beautiful”. En enhörning med blommor är en fantastisk målarbild som man kan rita och färglägga. Det finns många olika målarbilder att rita när det gäller enhörningar, men denna målarbild är verkligen en av de mest charmiga. Målarbilden innehåller mycket detaljer, vilket passar perfekt för dig som gillar utmaningar.

LÄS MER:   Målarbilder enhörning - Topp 12 gratis bilder

10. Elegant enhörning

En elegant enhörning som står på moln, hur magisk är inte denna målarbild? Denna målarbild på en elegant enhörning har många olika detaljer och mönster. Målarbilden är en fantastisk utmaning för de som vill ta sin konstnärliga förmåga till nästa nivå. Använd färgpennor och ge dig själv möjligheten att rita och färglägga en elegant enhörning att rama in eller ge bort som present till någon du tycker om. Så om du är redo att ta på dig en ny utmaning, plocka upp dina färger och börja skapa din egen fantasifulla varelse idag!

11. Vacker enhörning

Ännu en fantastisk målarbild på en vacker enhörning med mycket detaljer. Målarbilden innehåller allt från en regnbåge, stjärnor, blommor, moln och såklart den vackra enhörningen! Om du älskar vackra enhörningar och vill utveckla dina konstnärliga färdigheter kan du prova på att rita och färglägga denna vackra enhörning med mycket detaljer. Så släpp loss din kreativitet och låt din fantasi ta över!

12. Enhörning med vågor

Denna målarbild på en enhörning är en riktig utmaning! Ser ni alla fantastiska detaljer och denna vackra enhörning? En målarbild på en enhörning med vågor kan vara en rolig och spännande utmaning för alla som gillar att rita och måla. Här kan man använda alla möjliga färger för att skapa din alldeles unika enhörning. Kanske vill du använda regnbågens färger? Eller kanske experimentera med olika nyanser av blått och lila? Eller varför inte lite rosa-liknade färger? Det är upp till dig! 😊

via GIPHY

Hoppas ni har tyckt om dessa 12 gratis målarbilder av enhörningar som man kan rita! Vi hoppas att dessa bilder har gett er inspiration och glädje i er ritning och målning. Att rita bilder av enhörningar är en fantastisk kreativitet som kan skapa fantastiska konstverk och fantasifulla världar. Genom att använda dessa målarbilder enhörning kan ni utforska er kreativitet på ett roligt och lätt sätt. Glöm inte att skriva ut era favoritbilder och ha dem redo när ni vill färglägga målarbilderna. Så låt fantasin flöda och fortsätt rita och måla bilder av enhörningar!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons