Pink Friday

Pink Friday: Gör din Black Friday lite mer rosa

Erbjudandet:

Använd koden “PINKFRIDAY” och låt magin börja! Du får inte bara 15% rabatt utan du öppnar också dörren till en värld av enhörningssaker som kommer att förgylla din Black Friday. Glöm det traditionella svarta – ge plats åt rosa och skapa en unik shoppingupplevelse.

Vad ingår i Pink Friday erbjudandet?

ALLA enhörningssaker får du nu till ett oslagbart pris. Oavsett om det är enhörningst-shirts, magiska muggar eller glittrande accessoarer har du nu chansen att omge dig med söta och fina prylar som endast Pink Friday kan erbjuda.

När gäller erbjudandet?

Erbjudandet är giltigt från den 20:e till den 26:e november. Det ger dig en hel vecka att utforska vårt magiska sortiment och hitta de perfekta enhörningssakerna för dig själv eller som fantastiska presenter till dina kära.

Hur använder du koden “PINKFRIDAY”?

  1. Välj dina favoritprodukter från vårt enhörningssortiment.
  2. Gå till kassan när du är redo att checka ut.
  3. Ange koden “PINKFRIDAY” och se priset sjunka med 15%. Magi på riktigt!

Vad är Pink Friday?

Pink Friday är ett annant namn för Black Friday. Black Friday är en årlig shoppinghändelse som äger rum dagen efter den amerikanska Thanksgiving helgen vilket är den fjärde fredagen i november. Evenemanget markerar början på julhandeln och kännetecknas av stora reor, specialerbjudanden och rabatter från återförsäljare och butiker. Många människor utnyttjar detta tillfälle för att göra sina julinköp och dra nytta av de generösa prisnedskärningarna.

Men istället för svart så är “pink friday” precis som det låter. Man glömmer det traditionella svarta och butikerna färgas oftast i nyanser av rosa där mode och medkänsla möts. Det är inte bara en dag för fantastiska erbjudanden utan också för att stödja och hylla kvinnor. Så måla staden rosa, sök efter de bästa erbjudandena och omfamna den glamorösa sidan av shoppingvärlden – det är Pink Friday!. Låt rosa färga din dag och din garderob!

LÄS MER:   Resultat, relationer, rutiner eller risker?

Varför Pink Friday?

Black Friday kan vara hektiskt och fyllt av traditionella erbjudanden. Vi ville skapa något unikt och förtrollande för att göra din shoppingupplevelse minnesvärd. Pink Friday är inte bara en rea, det är en inbjudan att släppa loss din inre enhörning och omge dig själv med rosa glädje.

Så, låt oss göra Black Friday till något speciellt. Kliv in i vår Pink Friday förtrollning och upplev magin med oss! Glöm inte att använda koden “PINKFRIDAY” för att spara 15% på ALLA enhörningssaker. Erbjudandet gäller enbart mellan den 20:e och 26:e november, så se till att du inte missar chansen att göra din Black Friday lite mer rosa! 🌈✨

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons