Roligt och lätt påskpyssel för vuxna

Påskpyssel behöver inte bara vara för barn – det finns massor av roliga och lätta påskpyssel som vuxna kan prova på! Denna gång visar vi ett enkelt och roligt påskpysselprojekt – pappersliljor. Det är ett perfekt DIY-projekt att pyssla med inför påsken hemma och skapa en personlig touch till ditt påskfirande. Med hjälp av enkla material som papper och sax, kan du skapa vackra pappersliljor som kommer att lyfta upp din påskdekoration och sprida glädje. Nedan kommer vi att visa hur du kan skapa dina egna pappersliljor med enkla steg-för-steg-instruktioner.

Detta behöver du:

Rosa papper (kan också ta gult eller vitt papper för att likna påsklilja)

Gröna och gula piprensare

Penna

Tejp

Sax

Så här gör du:

1. Börja med att rita upp din hand på papperet.

2. Klipp sedan ut ditt handavtryck.

3. Böj botten av handformen till en kon. Lämna ett litet hål i spetsen av konen, tillräckligt stort hål för att passa en piprensare.

4. Använd tejp för att hålla ihop konen.

5. Använd en rund penna för att böja var och en av fingrarna på handavtrycket utåt.

6. Böj den gula piprensaren på mitten.

7. Gör en liten “J”-formad krok på änden av den gröna piprensaren och ögla över den gula piprensaren.

8. Böj sedan ena sidan av den gula piprensaren på mitten igen och lämna den andra sidan rak.

9. Ta den längre änden av den gula piprensaren och vira den tätt runt den kortare sidan av den gula piprensaren. Fortsätt att linda tätt tills du når slutet av den gula piprensaren.

LÄS MER:   Så firar vi chokladbollens dag

10. Ta piprensaren som du precis skapat och stick den genom mitten av handtrycksblomman som du gjorde tidigare, dra den hela vägen igenom så att den gröna stjälken är under blomman och den gula delen är i mitten av blomman.

Klart! Upprepa gärna sedan alla dessa steg för att göra dig själv en liten bukett! Att göra pappersliljor är ett enkelt och roligt påskpyssel som inte kräver mycket material eller tid, men som blir en fin påskdekoration till ditt påskfirande. Nedan visar vi ett youtube klipp om hur man gör dessa pappersliljor.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons