Mors dag – Fira mor på ett oförglömligt sätt

.

Glad mors dag

Handen upp om du vet vad du ska köpa till din älskade mamma! Självklart förtjänar våra älskade mammor att bli firade helst hela tiden och varje dag men kanske lite extra på självaste mors dag. Vi har laddat upp i webbutiken med nya produkter så du kan hitta en riktigt fin morsdagpresent hos oss på Unicorn saker! Det finns också massa fint till dig såklart, passa på och köp två!

När är mammas dag i Sverige?

Mors dag firas i Sverige den sista söndagen i maj varje år. Mors dag i Sverige 2024 kommer att firas den 26 maj, eftersom det är den sista söndagen i maj det året.

Hur firas mammas dag?

Mors dag i Sverige firas vanligtvis med olika sätt att hedra och uppmärksamma mödrar. Många familjer ger blommor, presenter eller kort till sina mammor för att visa sin uppskattning och kärlek. Det är också vanligt att bjuda på frukost på sängen eller att ordna en speciell måltid för mamman i familjen. Vissa väljer att gå ut och äta på restaurang för att fira. Andra kanske väljer att tillbringa dagen tillsammans genom att göra aktiviteter som mamman tycker om, till exempel promenader, utflykter eller andra familjeaktiviteter. Oavsett hur det firas, handlar det om att visa uppskattning och kärlek till mödrarna och allt de gör.

Årets present 2023: Sällskapspel

Enligt svensk handel är förra årets present 2023 en gåva som förenar och skapar samhörighet för svenska folket. Förra årets present 2023 är sällskapsspelet. I en tid präglad av utmaningar är det klart att spel blir en magisk flykt. Med vår omtyckta sällskapspel kan du skapa minnesvärda stunder med nära och kära som tar er på en resa genom en fantasifull värld med enhörningar och andra sagolika väsen. Ge en gåva som förenar och sprider skratt. Upplev det roliga som sällskapsspel erbjuder. Det är årets julklapp som kommer att förgylla varje stund! 🦄

Glad mors dag present till den som älskar choklad

Till mors dag är choklad ett måste! På Unicorn Saker har vi jättegod exklusiv gourmetchoklad. Här nedan hittar du alla presenttips för den som älskar choklad. Din vän, familjemedlem eller partner kommer bli så glad över att få njuta av delikat choklad denna alla hjärtans dag! Upptäckt våra fantastiska chokladbomber som smälter ner i den varma mjölken för en ljuvlig varm chokladdryck. Kryp upp i soffan med en kopp varm choklad på alla hjärtans dag.

Mors dag presenter till hemmafixaren

Varför inte piffa till hemmet lite med mysiga enhörningsprodukter? Här har vi samlat de bästa produkterna för hem och inredning, passande alla hjärtans dag presenter till den inredningsintresserade som älskar enhörningar och unika och användbara prylar!

Hitta mer mors dag presenter till hemmet här

Mors dag till livsnjutaren

Under mors dag ska man vila upp sig. Kanske ta ett par dagar extra ledigt för att koppla av. Med dessa produkter kommer din vän, familjemedlem eller partner garanterat kunna slappna av och få ut det mesta av sin ledighet.

Visar alla 3 resultat

Present till den festliga

Till sist har vi samlat en lista på Mors dag till den festliga. Vännen som älskar att anordna och gå på fest eller släktingen som gillar lite extra glans och glitter i vardagen.

Hitta mer presenter till festen här

Glad mors dag

via GIPHY

Show Buttons
Hide Buttons