Mors dag

Handen upp om du vet vad du ska köpa till din älskade mamma! Självklart förtjänar våra älskade mammor att bli firade helst hela tiden och varje dag men kanske lite extra på självaste mors dag. Vi har laddat upp i webbutiken med nya produkter så du kan hitta en riktigt fin mors dag-presenten hos oss på Unicorn saker! Det finns också massa fint till dig såklart, passa på och köp två!
chokladbomber för varm choklad

Chokladbomber

Chokladbomber och en bukett blommor, vi lovar det kommer att gå hem hos mamsen! Vi lovar att det finns nå inge lyxigare och godare än chokladbomber som blir en varm kopp choklad när du häller varm mjölk över. Låt mamsen få njuta av den magiska stunden tillsammans med dig eller när hon behöver lite egentid. I paket finns fyra (4 x 50 g) chokladbomber och de finns att köpa här.

Badbomber-unicorn-poo-flera

Badbomber

Har mamma tillgång till ett badkar? Då är denna presenten given. Ett avkopplande bad som doftar gott! Det är precis vad du ska ge någon du tycker, det är en härlig överraskning med badbomber! Unicorn Poo Badbomber blir en härlig present till din sambos födelsedag. Dessa badbomber kommer som flerfärgade kulor som börjar spraka och sedan exploderar när de legat i vattnet ett tag. Mamma kommer bli så glad, de doftar inte bara ljuvligt utan färgar också badvatten. Det kommer garanterat att både se mysigt ut och dofta riktigt gott.

Uppblåsbar fåtölj

Sommaren är ju inte allt för långt bort, så en uppblåsbar fåtölj är ju inte helt fel. Om du har tur kanske du får låna den av mamsen. Perfekt för lata dagar i solen i poolen eller i havet. Här kommer mamma kunna flyta bort i sina tankar, det är ju otroligt avkopplande att vara i vattnet och höra vågor skvalpa, fåglar kvittra med en kall dryck eller glass i handen. Den glittriga uppblåsbara fåtöljen är garanterat Instagram-vänlig och hur skön som helst att mysa i. Finns att köpa här!

LÄS MER:   Batikmönster med tie-dye och textilfärg

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons