Julklappar och julklappstips

.

Julklappstips

Snart är det Jul igen men vad ska man köpa för julklappar? Att fira jul är något fantastiskt, man får spendera tid med sin familj, äta julbord och dela ut julklappar till sina nära och kära. Men först måste man ju lista ut vad för julklappar man ska köpa. På Unicorn Saker har vi perfekta och unika presenter till alla som älskar enhörningar, choklad och smarta prylar.

Titta genom vår lista för dem bästa julklappstipsen för att hitta julklapp till pappa, julklapp till mamma, julklapp till syster, julklapp till bror, julklapp till pojkvän, julklapp till flickvän och julklappar till barn. Här finns något för alla!

Årets julkslapp 2023: Sällskapspel

Enligt svensk handel är årets Julklapp en gåva som förenar och skapar samhörighet för svenska folket. Årets Julklapp 2023 är sällskapsspelet.

I en tid präglad av utmaningar är det klart att spel blir en magisk flykt. Med vår omtyckta sällskapspel kan du skapa minnesvärda stunder med nära och kära som tar er på en resa genom en fantasifull värld med enhörningar och andra sagolika väsen. Ge en gåva som förenar och sprider skratt. Upplev det roliga som sällskapsspel erbjuder. Det är årets julklapp som kommer att förgylla varje stund! 🦄

Juklapp till den som älskar choklad

Till jul är choklad ett måste! På Unicorn Saker har vi jättegod exklusiv gourmetchoklad. Här nedan hittar du alla julklappstips för den som älskar choklad. Din vän, familjemedlem eller partner kommer bli så glad över att få njuta av delikat choklad denna jul! Upptäckt våra fantastiska chokladbomber som smälter ner i den varma mjölken för en ljuvlig varm chokladdryck. Kryp upp i soffan med en kopp varm choklad i jul.

Julklapp till barn

Julklappstips för barn i olika åldrar. Gosedjur, mysiga kläder och gulliga nattlampor. Köp en julklapp som är magisk, färgglad och unik – precis som en enhörning! 

Hitta mer julklappar till barn här

Julklapp till hemmafixaren

Varför inte piffa till hemmet lite med mysiga enhörningsprodukter? Här har vi samlat de bästa produkterna för hem och inredning, passande julklappar till den inredningsintresserade som älskar enhörningar och unika och användbara prylar!

Hitta mer julklappar till hemmet här

Julklapp till livsnjutaren

Under julen ska man vila upp sig. Kanske ta ett par dagar extra ledigt för att koppla av. Med dessa produkter kommer din vän, familjemedlem eller partner garanterat kunna slappna av och få ut det mesta av sin julledighet.

Julklapp till tonåringen

Det kan kännas tufft att komma på vad man ska köpa för julklapp till en tonåring i släktet. I denna lista finns det definitivt något som en tonåring som älskar enhörningar kommer uppskatta. Upptäck den perfekta julklappen till tonåringen!

Hitta mer julklappar till tonåringen här

Julklapp till den festliga

Till sist har vi samlat en lista på julklappstips till den festliga. Vännen som älskar att anordna och gå på fest eller släktingen som gillar lite extra glans och glitter i vardagen.

Hitta mer julklappar till festen här

God jul och gott nytt år!

Lilo & Stitch

Show Buttons
Hide Buttons