7 tips för lediga dagar

Happy Friyay!

God morgon och glad fredag :).

Idag går solen upp kl. 08:12 och ner kl. 15:48 och dagen har därmed ökat 30 minuter sedan förra fredagen och 1 timme och 34 minuter sedan vintersolståndet den 22 december :). Idag är det mulet och några minusgrader och till kvällen visar prognoserna att det kan komma in ett snöfall över oss till kvällen och kan ge uppemot 1 decimeter snö och det kommer att blåsa en del. Imorgon kommer dock solen tillbaka och lyser över oss så passa på att komma ut i ljuset för på söndag blir en mulen dag. Helg temperaturerna hamnar på -2 till 4 grader.

Hoppas du inte drabbades av utebliven lön igår som tyvärr en del har gjort med anledning av IT-attacken i lördags. Gör inte av med alla pengarna i helgen utan spara pengar är också alltid en god idé. Önskar er en riktigt skön och avkopplande helg med ljusare dagar och sol.

7 tips för lediga dagar

  1. Lyxfrukost utan stress
  2. Skogspromenad i naturen
  3. Turista i din egna stad
  4. Ta en roadtrip till närliggande stad
  5. Lunch med bästa vännerna
  6. Prova något nytt
  7. Hemmadag

/Unicorn Saker

LÄS MER:   Magiska enhörning saker - sommarens must-haves

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons