Halloween unicorn smink och kostym för barn

Halloween är en av de mest spännande och roligaste högtiderna för barn. Halloween är en högtid där fantasin kan flöda fritt och kreativiteten kan ta över. Vad kan vara mer fantasifullt och kreativt än en enhörning? I det här blogginlägget samlar vi inspiration och tips för att skapa den perfekta enhörningen till ditt barn inför halloween! Med våra tips på unicorn sminkning, kostymer och accessoarer kommer ditt barn att känna sig som en magisk enhörning på halloweenfesten. Så släpp loss fantasin och låt oss ge dig några tips på hur du skapar den ultimata enhörningen till ditt barn på halloween. Omslagsbild från pinterest.

Unicorn smink halloween till barn

Bild från pinterest.

Det finns en mängd olika sätt att skapa en unicorn sminkning och ansiktsmålning till barn som är både enkla, snabba och magiska. För barn är en enkel enhörnings sminkning ett bra val. Här kan man använda pastellfärger som rosa, lila och turkos för att skapa en bas på ansiktet och lägg till ansiktsglitter för extra glans. Så om du vill få ditt barn att glänsa på halloween, är det här stegen nedan en fantastisk idé att testa.

1. Ta den ljusblåa ögonskuggan på ögonlocken.

2. Applicera lite mascara.

3. Använd en rosa färg och applicera på kinder och vid hårlinjen, samt lite på näsan.

4. Applicera det torra glittret mellan ögonen och tinningarna. Sedan lite av det flytande glittret runt det och lite mer på kinderna och vid ögonbrynen.

5. Sätt på lite läppglans och färga in ögonbrynen lite.

Klart! Vi hoppas att våra tips och inspiration har hjälpt dig att få igång din fantasi för att skapa en magisk enhörnings sminking för ditt barn inför halloween. Med lite glitter, färg och kreativitet kan du göra din lilla enhörning till den mest lysande stjärnan på halloween festen. Nedan kan du se en video för inspiration om hur man gör denna enkla unicorn sminkning till halloween för barn.

LÄS MER:   DIY julkort pyssel: Magiskt enkla och vackra enhörningsjulkort

Unicorn halloween kostym och hår till barn

Att klä ut sig till en enhörning är alltid en populär och rolig idé för barn, och det finns många olika sätt att göra det på. Tips på kläder är att ha på sig en vit eller ljusblå klänning eller tyllkjol. Det finns även massor av unicorn halloween kostymer, se mer här. För att skapa ett riktigt magiskt enhörnings hår till ditt barn kan du använda glitterhårspray eller hårfärg i pastellfärger som rosa, lila eller turkos. Avsluta med ett magiskt enhörningshorn.

Mer inspiration till unicorn kostymer för barn

Om du behöver mer inspiration för unicorn kostymer till ditt barn kan du kolla på till exempel pinterest. Det finns många fantastiska och kreativa kostymer som kan inspirera dig att skapa en unik unicorn halloweenkostym till barn.

Ha en riktigt magisk halloween med din lilla enhörning!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons