12 gratis bilder på enhörningar att färglägga

Letar du efter fina bilder på enhörningar att färglägga? Då har du kommit rätt! I det här blogginlägget har vi samlat en mängd olika målarbilder med enhörningar. Allt från söta och gulliga till mer majestätiska och mystiska varianter. Bilder att färglägga är för den ena avkopplande och för annan väldigt roligt. Enhörningar att färglägga blir så otroligt vackra att titta på när de är klara. De passar både stora som små som gillar unicorn eller my little ponny. Vi minns det som igår när vi satt på fritidsgården med pennor som doftade sött när vi skulle färglägga bilder. Vi har samlat hela 12 bilder som ni gratis kan använda för att färglägga bilder på enhörningar, som du kan skriva ut och börja färglägga direkt. Vi har bilder med enhörningar i alla stilar och du kan välja mellan att färglägga enhörningar med regnbågar, blommor, stjärnor och andra vackra motiv. 

Vi har delat upp de så att för den som vill ha enklare bilder att färglägga så är de perfekta målarbilder för barn! Scrollar ni lite längre ner så finns det mer avancerade bilder för dig som vill ha en större utmaning. De målarbilderna är mer passande för äldre barn och vuxna att färglägga. Alla målarbilder på enhörning går att ladda ner gratis för utskrift. Bilderna är hämtade från sidor som Momjunction och Justcolor.

Det finns många olika sätt att färglägga en enhörning. Du kan använda färgpennor, kritor, vattenfärger eller andra material som du gillar att måla med. Oavsett vilken teknik du väljer är det viktigt att ha kul och låta kreativiteten flöda.

Ladda upp med en kopp varm choklad och ladda ner våra fina bilder att färglägga, vi lovar att det är riktig kul och avkopplande att färglägga just enhörningar. Så bläddra igenom vår samling av gratis målarbilder med enhörningar och välj ut några som du vill färglägga. Skriv ut dem och ta fram dina favoritfärger. Det är dags att släppa loss din kreativitet och börja färglägga enhörningar!

 

 

1. Enkel bild på enhörning

 

Enkel enhörning, målarbild

En enkel och söt enhörning att färglägga. Denna målarbild är perfekt för både barn och vuxna som vill koppla av och ha kul med färgläggning. Du kan använda olika färger för att skapa din egen unika enhörning. Kanske vill du ha en enhörning med regnbågens färger eller en enhörning med pastellfärger? Det är upp till dig att bestämma! Låt din kreativitet flöda.

2. Enhörning och regnbåge

 

Enhörningar och regnbågar går hand i hand, så varför inte måla båda? Denna målarbild är perfekt för dig som vill ha en rolig och färgglad målarbild att färglägga. När du färglägger enhörningen och regnbågen kan du använda vilka färger du vill. Det är upp till dig att bestämma och det finns inget rätt eller fel när det gäller färgval. Det viktigaste är att ha kul och låta din fantasi ta över!

3. Vacker enhörning

 

Vacker enhörning, gratis målarbild

En vacker travande enhörning, vad tänker den på? Börja färglägg denna vackra enhörning och gör den magisk. Välj ut vilka färger du vill använda och börja måla. Du kan måla enhörningen i alla möjliga färger som till exempel rosa, lila, blått och grönt. Låt din fantasi ta över och skapa din egen magiska enhörning! När du är klar kan du titta på din vackra enhörning varje dag och bli påmind om dess magi och skönhet.

4. Enhörning och älva

 

Älva ridande på enhörning

En älva och enhörning på äventyr. En vacker målarbild att färglägga med en enhörning och en älva tillsammans – en perfekt aktivitet för både barn och vuxna som gillar att färglägga! Denna målarbild är en kombination av magi och fantasi som får din kreativitet att blomma ut. Bilden är perfekt för alla som gillar enhörningar, älvor och fantasy-teman. Du kan använda en mängd olika färger för att färglägga bilden och skapa din egen unika tolkning av den. Du kan välja ljusa pastellfärger för att ge bilden en drömliknande känsla, eller kanske mörkare färger för att skapa en mer mystisk atmosfär?

5. Enhörning under natthimmel

 

Enhörning natt, målarbild

En glad enhörning som njuter av den friska nattluften och den vackra stjärnhimmelen. En målarbild på en vacker enhörning under en mörk och mystisk natthimmel är en spännande utmaning för alla färgläggare. Du kan välja vilka färger du vill för att fylla i denna fantastiska målarbild. Kanske vill du använda regnbågens färger? Eller kanske experimentera med olika nyanser av blått och lila? Det är upp till dig! 😊

6. Söt enhörning

 

Enhörning med blommor, målarbild

En söt “My Little Pony”-inspirerad enhörning med blommor i manen och svansen. Det finns olika sätt att färglägga bilden, du kan använda färgpennor, vattenfärger eller andra färgmaterial som du föredrar. Du kan också blanda och matcha olika färger för att skapa en unik och personlig målarbild. Oavsett vad du väljer så kommer denna enhörning definitivt att smälta hjärtan med sin charmiga look och stora ögon!

7. Alicorn

 

Alicorn, blandning av pegasus och enhörning

En alicorn är en fantasifull varelse som är en kombination av en enhörning och en flygande Pegasus. Det är ett fascinerande djur som har en majestätisk aura och anses vara en symbol för renhet och magi. Om du älskar att måla och färglägga bilder av sagovarelser så kommer du att älska att färglägga en målarbild på en alicorn.

8. Prinsessa och enhörning

 

Målarbild, prinsessa med enhörning

En prinsessa och en enhörning, vilken magisk kombination! Nu kan du färglägga en vacker målarbild med dessa två förtrollande karaktärer. Målarbilden visar en prinsessa och enhörning som vilar under ett träd. Prinsessan är klädd i sin eleganta klänning och står bredvid en majestätisk enhörning. Nu kan färglägga bilden och skapa din egen magiska värld med dina favoritfärger!

9. Två enhörningar under ett träd

 

Två enhörningar under träd, målarbild

En enhörning och ett föl vid en damm på en blåsig dag. En målarbild med två enhörningar under ett träd är en perfekt bild för enhörningsälskare att färglägga. Det finns många detaljer att färglägga på denna bild, såsom enhörningarnas manar och horn, dammen och trädet i bakgrunden. För att färglägga bilden kan man använda många olika färger och skapa en unik och vacker bild!

10. Sagolik enhörning

 

Målarbild, sagolik enhörning

En vacker sagolik enhörning, påminner om Enhörningen från “Sagan om enhörningen”. Denna sagolika enhörning är otroligt vacker, och att färglägga en målarbild av en sådan enhörning kan vara en riktigt rolig upplevelse. Du kan välja att färglägga enhörningen i traditionella färger som vitt, rosa och lila. Eller så kan du välja att ge enhörningen en helt unik färgsättning med neonfärger eller mörka och mystiska färger. Oavsett hur du väljer att färglägga enhörningen, kommer du att ha en rolig och avkopplande upplevelse!

11. Enhörning i trädgård

 

Enhörning i trädgård, målarbild

En enhörning går avslappnat i en romantisk trädgård. Fånga den magiska känslan av en enhörning som går runt i en vacker trädgård med denna målarbild. Du kan ta med dina egna färgval och kreativitet för att skapa en fantastisk bild som du kan hänga upp eller ge till någon speciell som en present. Du kan använda din fantasi för att ge liv åt trädgården genom att välja färg på blommorna, gräset och träden som omger enhörningen. Låt din fantasi och kreativitet flöda fritt!

12. Flygande alicorn

 

Flygande alicorn, målarbild

En svårare målarbild av en flygande alicorn. En alicorn är en magisk varelse som har både hornet av en enhörning och vingar av en Pegasus. Och nu kan du färglägga en vacker målarbild av en flygande alicorn! Det finns många detaljer på bilden som du kan färglägga på olika sätt för att skapa din egen unika alicorn. Kanske vill du ge den rosa eller blå vingar, eller kanske vill du ge hornet en regnbågefärg? Det är upp till dig!

via GIPHY

Hoppas du har gillat att titta genom våra gratis bilder på enhörningar att färglägga! Vi hoppas att du har hittat några fantastiska målarbilder som du kan färglägga och att du har haft kul med att utforska vår samling av enhörningsbilder. Att färglägga bilder är en avkopplande och kreativ aktivitet. Så ta en paus från din vardagliga rutin och låt din fantasi flyga fritt genom att färglägga enhörningar. Om du vill ha fler målarbilder på enhörningar eller andra fantasy-teman kan du kolla in våra tidigare inlägg med gratis målarbilder. Glöm inte att dela detta inlägg med dina vänner och familj om du tror att de skulle uppskatta det. Tack igen för att du läste och ha en fantastisk dag!

Relaterade produkter

LÄS MER:   Målarbild Prinsessa

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons