glad fredag

Glad fredag från Unicorn saker

Glad fredag! 🙂

Som ni kanske märkt så blåser det en del idag. Vindstyrkan ligger på mellan 14-17 sekundmeter vilket räknas som kuling och det kommer vara mulet hela dagen. Det som är positivt med blåsten är att elpriset är väldigt lågt. Imorgon kommer vinden att avta och solen visar sig igen och temperaturen kan bli så hög som 15 grader vilket är mycket över det normala för att vara i mitten av november.

På söndag kommer solen troligen titta fram igen när dimman har lättat och temperaturen sjunker till en 6-7 grader. Enligt mina kontakter har det slagits ett nytt svenskt rekord för längsta meteorologiska sommar i Göteborg och Halmstad. Den startade den 19 april och har alltså pågått i 206 dygn. Hoppas att ni får en riktigt skön och avkopplande helg oavsett aktiviteter som julstädning, julklappsinköp, bilresa norrut eller något annat roligt.

LÄS MER:   UNICORN mammor, skäm bort mamma på mors dag

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons