julfilmer

Fredagspepp, avsluta veckan på topp

Glad fredag! 

Idag går solen upp kl 06:03 och ner 17:51 det är 32 minuter längre sedan förra veckan och 5 timmar och 45 minuter sedan vintersolståndet.

Helgvädret lovar dessvärre både regn och moln fredag och lördag men med temperaturer på högst 8 grader. Söndag natt och fram till morgonen kan det komma lätt snöfall men det klarnar upp på eftermiddagen det blir minusgrader.

Fredagspeppen

Här delar vi med oss av de bästa tipsen för fredagskänslan:

1. Planera något rolig

Boka in en trevlig aktivitet med vänner eller familj, som att gå på bio, äta på en trevlig restaurang eller ordna en spelkväll.

2. Lyssna på musik

Skapa en spellista med dina favoritlåtar som får dig att känna dig glad och upprymd. Att lyssna på musik kan sätta stämningen och öka din fredagsenergi.

3. Ha en “fredagsmys” ritual

Skäm bort dig själv med lite extra lyx på fredagskvällen, som att köpa din favoritmat, tända ljus och kolla på en bra film eller serie.

4. Träffa vänner

Att umgås med nära vänner och skratta tillsammans kan verkligen lyfta humöret och få dig att känna dig peppad inför helgen.

5. Skapa en förväntan

Planera något spännande att se fram emot under helgen, som en utflykt, en hobbyaktivitet eller bara lite egentid för att göra det du älskar.

Oavsett vad du väljer att göra, är det viktigt att unna dig själv lite avkoppling och njutning efter en lång vecka. Att hitta sätt att göra fredagen speciell kan verkligen bidra till att öka din energi och göra helgen ännu mer minnesvärd. Hoppas att ni får en skön och avkopplande helg och låt inte vädret stoppa er från att göra trevliga saker.

LÄS MER:   Glad första advent! Dela med dig av adventsmys

/Unicorn Saker

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons