Enkelt påskpyssel för barn

Påsken är en underbar tid på året. Full av färg, glädje och familjefirande. Ett av de bästa sätten att fira påsken är att göra några enkla påskpyssel med barnen. Att göra påskpyssel med barnen är ett roligt och kreativt sätt att tillbringa tid tillsammans och skapa fina påskdekorationer för hemmet. Det enkla påskpysslet som vi presenterar här är kaniner gjorda av toarullar, papper och piprensare som man kan göra med barnen. Det är ett kul och lätt påskpyssel som passar både små och stora barn!

Detta behöver du:

Toarulle
Vit färg
Små ögon
Piprensare – t.ex rosa, gult och blått
Små pom pom bollar –t.ex rosa, gult och blått
Vitt papper
Färgat papper – t.ex rosa, gult och blått
Extra starkt lim
Svart penna

Så här gör du:

1. Måla först dina toarullar vita.

2. Gör kaninöronen genom att rita ut öronen på vitt papper och sedan göra ett par mindre öron med lite färgat papper som du väljer. Klipp sedan ut öronen.

3. Limma fast två små ögon på din toarulle.

4. Vrid sedan tre små piprensare runt varandra och limma fast detta på toarullen.

5. Limma en liten pom pom boll ovanpå piprensarna för nosen.

6. Limma fast öronen på insidan av toppen av din toarulle. Rita sedan på munnen med en svart penna.

Nu är dina kaniner klara! Detta påskpyssel är så enkelt att göra med sina barn. Det är också ett utmärkt sätt att pyssla till påsk och skapa fina minnen tillsammans. Nedan kan du se ett youtube klipp om hur man gör dessa kaniner.

LÄS MER:   Nationella unicorn dagen 9 april

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons