Enhörningsdiadem – enkla DIY-steg

Omslagsbild från pinterest.

Välkommen till en värld av drömmar, fantasi och magi! Om du längtar efter att känna dig som en äkta enhörning och låta din inre magi lysa, har vi det perfekta DIY-projektet för dig – ett egengjort enhörningsdiadem! Genom att följa våra enkla steg kan du skapa ditt eget diadem som kommer att förvandla dig till en sagolik varelse, redo att sprida glädje och magi vart du än går.

Enhörningar har sedan urminnes tider varit symboler för skönhet och förtrollning, och deras närvaro i sagor och berättelser har inspirerat flera generationer. Dessa legendariska varelser har förmågan att få oss att drömma om en fantasifull och enastående värld där allt är möjligt. En särskild del av enhörningens charm är deras karaktäristiska horn, som lyser upp deras majestätiska och ädla utseende. Här kommer vi visa enkla steg för att göra ett fantastiskt enhörningshorn för ett enhörningsdiadem, som passar perfekt till fester och kalas.

Det bästa med att skapa ett enhörningsdiadem är att det finns obegränsade möjligheter när det gäller färger, material och dekorationer. Du kan anpassa diademet efter din personliga stil och smak, och utforska olika kreativa idéer för att skapa en unik design som passar just dig. Detta är också ett roligt DIY-projekt att göra tillsammans med sitt barn och kan bli till ett fantastiskt diadem. Vill du fullborda enhörnings locken för ditt barn kan du läsa om hur man steg-för-steg gör unicorn sminkning till barn. Så låt oss dyka in i detta unicorn DIY och steg-för-steg om hur du skapar ett magiskt enhörningsdiadem som kommer att få dig eller ditt barn att känna sig som en äkta enhörning. Häng med!

LÄS MER:   Rita bilder av enhörningar – 12 gratis målarbilder

Steg-för-steg DIY enhörningsdiadem

Bild från pinterest.

Material

Valfria färger av textiler, t.ex guld, vitt eller rosa. Du bestämmer! 😊

Paljettband i guld

Fyllnadsvadd

Diadem – Även här kan du välja vilken färg du vill!

Blommor att dekorera med

Penna

Sax

Limpistol

Mall för enhörningsdiadem, mall av Birdsparty.com – Ladda ner här

Enhörningshornet

Bild från Birdsparty.com.

Så här gör du:

1. Skriv ut och klipp ut din mallkon och cirkel. Lägg sedan mallarna över den textil du har valt och klipp utifrån mallen. Detta kommer att vara enhörningshornet.

2. Använd limpistolen och limma för att bilda en konform, börja rulla toppen av konen för att börja forma enhörningshornet.

3. Fortsätt att rulla och limma tills du når slutet av konen.

4. Stäng konen med lite mer lim med limpistolen.

5. När du har format konen, fyll konen med fyllnadsvadd. Lägg in så mycket fyllnadsvadd som möjligt för att enhörningshornet ska kunna stå rakt och ha en fin form.

6. Ta fram cirkeln som du klippte ut tidigare. Lägg cirkeln på konens bas och limma med limpistol för att stänga enhörningshornet.

Enhörningsdiadem

Bild från Birdsparty.com.

Så här gör du:

1. Limma änden av det guldfärgade paljettbandet och fäst den ovanpå enhörningshornet och börja sedan vira bandet hårt runt hornet.

2. När du når botten av hornet, limma fast änden av bandet på botten av hornet.

3. Limma fast enhörningshornet i mitten av ditt diadem. Håll den medan den torkar i några sekunder.

4. Limma dina blommor i mitten av diademet på basen av hornet.

LÄS MER:   Unicorn sminkning till barn

5. Skriv ut och klipp mallarna av öronen. Lägg sedan mallarna över den textil du har valt och klipp utifrån mallen. Limma sedan fast innerörat på det större örat.

6. Limma öronen på diademet på vardera sida av blommorna.

Klart! 😊 Du har nu skapat ditt eget magiska enhörningsdiadem. Genom att följa dessa enkla DIY-steg kan du skapa ett fantastiskt enhörningshorn och skapa något helt unikt. Med ditt nya diadem är du redo att ge dig ut i världen och sprida glädje och förtrollning vart du än går. Nedan kan ni se ett youtube-klipp om hur man gör dessa enhörningshorn för enhörningsdiadem.

Tack för att du följde med på detta DIY-äventyr och hoppas att ditt enhörningsdiadem ger dig glädje och inspiration. Om du har barn kommer de säkert att älska att få sina egna enhörningsdiadem också. Detta kan vara ett fantastiskt tillfälle att spendera tid tillsammans, uppmuntra deras kreativitet och dela en magisk upplevelse. Ge dem möjligheten att utforska sin fantasi och skapa något unikt tillsammans! Låt din inre enhörning stråla och fortsätt skapa fantastiska saker som sprider magi till världen.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons