enhörning lemonad

Enhörning lemonad gjord av hemlagad lemonad

Enhörning lemonad. Denna färgsprakande underbart goda dryck är den bästa sommardrycken eller till enhörningskalas för alla som älskar enhörningar. Ljusa färger och fruktiga smaker gör att detta enhörnings lemonad recept av hemlagad lemonad är en stor favorit. Det är inte enbart en favorit utan det är även superenkelt, roligt och framförallt smakrikt.

Perfekt till sommarfesten eller enhörningskalaset

Är du eller ditt barn en enhörnings fantast, se till att kolla in våra underbara enhörning saker här. Vi har unika produkter som inte finns någon annanstans på marknaden. Enhörningstofflor, enhörningsgosedjur och enhörnings kakmix är enbart få av våra favoriter.

Har du genomskinliga eller fint färgade glas passar de perfekt till denna färgglada enhörnings lemonad. Enhörningslemonaden är perfekt för enhörningskalaset, eller vilken fest som helst som behöver lite extra glädje i form av färg och dryck. Till enhörningskalaset är det perfekt att även göra en enhörningstårta och köpa enhörningstillbehör till.

Hemmagjord lemonad

Pressa citroner med en citronpressare istället för att göra det för hand. Det är så mycket enklare och du sparar tid. Här hittar du ett enkelt och snabbt recept på hemmalagad lemonad. Vill du inte göra lemonad själv kan du alltid köpa färdiggjord i närmsta matvarubutik.

Denna enhörnings dryck är väldigt rolig på många sätt eftersom den skiftar färg. När isbitarna smälter i glaset ändrar lemonadens färg. Det ser superfint ut med en färgskiftande magisk enhörningsdryck.

När du gör denna spännande lemonad behöver du glittriga sockerkristaller. De finns i flera barnbutiker som till exempel barnkalaset.se.

LÄS MER:   Enhörningskalas

Enhörningslemonad

Ljusa färger och fruktig smak gör detta enhörningslemonad recept gjort av hemmagjord lemonad super festlig och super smakrik.

5 minuter att förbereda

2 timmar “koktid”

2,5 timmar total tid

5 personer

Ingredienser

 • 3 koppar vatten
 • Rosa, lika och blå karamellfärg
 • 2 msk majssirap/glukossirap
 • 1 sats hemlagad limonad

Gör såhär:

 • Dela vattnet i tre olika koppar. Färga vattnet så att du har en kopp full med rosa vatten, en kopp lila vatten och en kopp blå vatten.
 • Häll vattnet i enskilda iskub brickor. Låt isen frysa över natten i frysen.
 • Häll majssirap på en liten tallrik.
 • Häll sockerkristall i tallrik.
 • Doppa kanten av ditt glas i majssirapen. Doppa därefter glaset i sockerkristallerna.
 • Lägg en färgblandning av isen i glasen tills det är fullt.
 • Häll i limonaden och garnera med citron och strö.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons