De största misstagen män gör på tinder

Är det någon man som funderat på varför de inte får en dejt via tinder? Vi listar de 6 största misstagen.

1. Hur inleder du en konversation?

Inled ALDRIG en konversation om sex. Du kommer förmodligen inte få något svar från personen som du försöker inleda en konversation med.

“Hur är läget?”

Vad säger det om personen? Det bästa är att ställa en fråga som är mer personlig. Ställer du en personlig fråga som är relaterad till någons profil förstår man att han faktiskt är intresserad och att han läste min profil. Så om det står på min profil att jag gillar att sjunga skulle du kunna fråga: vilken är din favoritlåt när du sjunger karaoke?

Det är en jättebra fråga.

2. När ska du börja planera att träffas?

Efter en konversation med 3 till fyra frågor och svar borde du boka in en första dejt. Den andra parten kan också boka in en dejt. Du borde inte fråga om dejt direkt heller, det är inte bra. Du ställer inte frågan “Hej, ska vi ses ikväll?” direkt. 3 eller 4 frågor fram och tillbaka är bra för att visa att du faktiskt kan ha en konversation.

3. Vilka planer ska du göra på första dejten?

Mat och middag planer är inte bra på första dejten. Jag skulle inte vilja sitta och äta mat med någon som jag inte vet om jag gillar eller inte. Det kan bli svårt.

LÄS MER:   Sverige och ensamma expats

Drinkar eller kaffe, något som är mer flyktigt eller avslappnat funkar bra. Jag gillar att det kan utvecklas till en middag om det visar sig att dejten gick väldigt bra.

5. Var specifik

Har du ett specifikt ställe som du vill gå till så måste du vara tydlig med det. Man måste som veta vad man ska ha på sig under sin första dejt. Är du specifik, tar kommandot och initiativ får du direkt pluspoäng. Det är sexigt och du får jobbet gjort.

6. Not cool

Det är inte schysst att ha en “backup plan”. Har du planer efter dejten är det bra om du säger det innan dejten så att man vet att det inte beror på träffen. Det är också bra att veta för att inte förstöra hela sin kväll och tror att man ska ha en dejt hela kvällen.

Sammanfattning:

  1. Ställ personliga frågor som visar att du är intresserad.
  2. Planera att träffas efter 3-4 frågor fram och tillbaka.
  3. Planera en lättsam dejt och var specifik om vart du vill gå.
  4. Ha inga “back-end” plans om det skulle gå dåligt på dejten.

 

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons