Alla hjärtans dag

Singel eller tillsammans på alla hjärtans dag, vi har den bästa alla hjärtans dag-present till dig, nära och kära som älskar unicorns och färgsprakande/annorlunda presenter. Hitta flera presenter som passar perfekt under den bästa dagen på året för att fira kärlekens egen högtidsdag. Vi erbjuder unika och roliga presenter. Ge någon du tycker om en härlig överraskning, badbomber eller varför inte magiska chokladbomber. Köp en härlig present till någon kär. Paketet skickas samma dag och kundtjänsten finns tillgänglig vid alla tillfällen.

Alla hjärtans dag tips

Vare sig du är med din kärlek eller ensam på den stora kärlekens dag, kan du fortfarande ha en fantastisk dag! Vi listar alla hjärtans dag tips för dig som firar alla hjärtans dag själv! Ta vara på denna kärlekens dag och unna dig något speciellt!

1. Gå på bio
Ta med dina singelvänner för en kväll på bio. Var noga med att välja något som inte är romantiskt, ingen fånig “tjejfilm” som Notebook. Ladda med en stor portion popcorn.

2. Ha en anti-alla hjärtans dag fest
Ha en fest med ett “Kärleken gör ont” – tema och använd svart dekoration. Inga blommor, inga kort och inga ljus… bara god mat, bra vänner och goda drinkar.

3. Unna dig en spadag
Få en massage, en ansiktsbehandling eller en pedikyr – ensam eller med vänner. Gör så att du känner dig speciell och bortskämd!

4. Åk iväg på en liten tripp över dagen
Planera en speciell dag till en speciell plats som du alltid har velat besöka. Det skulle kunna vara en kryssning eller något enkelt som en dagstur – njut av att kunna göra något som bara du och bara du vill göra.

5. Ha en matkväll
Gå till en lyxig restaurang med andra singelvänner. Unna dig en speciell plats och beställ en underbar dessert (som du inte behöver dela med någon annan).

6. Stanna hemma
Stanna hemma för att undvika att se alla par som trängs i restaurangerna. Hyr film, poppa popcorn och påminn dig själv om att; “det är bäst att vara singel – du får hela soffan för dig själv”!

7. Ha roligt med familjen
Har du brorsbarn eller systerbarn? Var den coola fastern/mostern och erbjud dig att vara barnvakt. Ta med barnen till en lekplats och ät därefter skräpmat tillsammans (deras föräldrar skulle aldrig tillåta dem det). De kommer att älska dig för evigt!

8. Klä dig för framgång
Sätt på dig din sexigaste outfit och gå till en ny het bar eller klubb. Utmana dig själv genom att starta en konversation med 5 män du aldrig vanligtvis skulle närma dig annars. Ta chansen, du kanske blir introducerad till någon fantastisk.

9. Köp dig själv en fantastisk alla hjärtans dag present
Ta pengarna som du skulle ha spenderat på en partner och unna dig själv något fabulöst istället.

10. Laga god mat
Planera en stor middag med singelvänner och spendera dagen med shopping och matlagning. Ibland kan shopping och god mat vara bästa terapin.