4 bästa ingredienser för detox

Happy Tuesday! Börja veckan med en fräsch och härlig detox. En detoxkur är perfekt för dig som vill få hälsan på rätt spår och må mycket bättre. Det är bästa sättet att bli av med alla gifter i kroppen. Det enklaste receptet för detox är vatten. Dricka massor av vatten och minst en liter per dag. För att lägga till lite extra smak och nyttigheter i vattnet som spetsar på detoxen har jag listat 4 olika ingredienser som är både goda och super nyttiga.

Lägg till ingredienser som citron, mynta, gurka och ingefära i en stor kanna eller i en flaska full med is och vatten. Drick flera glas under hela nästa dag. För bästa smakupplevelse och resultat ska ingredienserna ligga i vatten under natten i kylskåpet.

Citron
Citronvatten är en stark detox dryck: citron vatten hjälper till att rengöra kroppen. Tillsätt skivad citron i en stor kanna, eller pressa färsk citronsaft i en kanna med vatten eller i ett glas.

Mint
Mint ger en touch av sötma, och det hjälper även för oroad mage och för matsmältning.

Gurka
Gurk vatten funkar även för annat än på spa. Lägg till några skivor gurka i vatten för extra vätskeersättning. Gurka innehåller även antiinflammatoriska egenskaper.

Ingefära
Den kryddiga roten hjälper för att rengöra ditt system och underlättar matsmältningen och lugnar magen. Lite ingefära räcker långt. Börja med några tunna skivor ingefära eller riv en liten bit i vatten och smaka innan du lägger mer.

För en portion av detox vatten; tillsätt tre till fem skivor gurka, en halv citron och några kvistar myntablad i 1 liter vatten. Du kan också lägga till skalad ingefära för en liten extra kryddig kick.

LÄS MER:   Förändra ditt liv på 4 veckor, lev livet fullt ut

Lycka till och happy detox!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons