Unicorn recept – lista med 16 recept

Vill du lära dig nya unicorn recept? Då har du kommit till rätt ställe! Här kommer vi att dela med oss av en lista med 16 fantastiska unicorn recept som kommer att få dina smaklökar att dansa av glädje. Listan med unicorn recepten täcker allt från enhörningstårta, enhörningshorn, regnbågstårta, unicorn glass, unicorn våfflor och den läckra unicorn frappuccino.

Men låt oss inte glömma kakorna och cupcakes! Vi har även inkluderat recept på enhörningskakor och enhörningscupcakes som kommer att förtrolla dina smaklökar. Dessa söta och lockande bakverk är perfekta att bjuda på till fikat eller att ge som gåvor till någon som behöver lite extra magi i sitt liv.

Oavsett om du planerar ett barnkalas, ett födelsedagsfirande eller bara en dag när du vill fira det fantastiska med enhörningar, så kommer dessa unicorn recept att sätta ett leende på allas läppar.

Så häng med oss på denna magiska resa till enhörningarnas rike och låt oss tillsammans skapa fantastiska och förtrollande bakverk. Vi är övertygade om att dessa enhörnings recept kommer att ge dig massor av glädje och inspirera dig att skapa fantastiska bakverk och drycker! Omslagsbild från A Magical Mess.

1. Enhörningstårta

Enhörningstårta
Rosanna Pansino

Receptet på enhörningstårta är bara ett måste om man vill baka! Vem kan motstå lockelsen av en unicorn tårta? Denna förtrollande och färgstarka skapelse har snabbt blivit en favorit bland enhörningsfantaster världen över. Med sina livfulla färger och gnistrande dekorationer förvandlar unicorn tårtan varje tillfälle till något magiskt. Här är ett enkelt recept på hur man lyckas med den trendiga enhörningstårtan. Vårt enhörningstårta recept kommer säkerligen att sprida glädje och förtjusning till alla som får smaka på den.

2. Unicorn kakor

enhörning bajs
Rosanna Pansino

Är du sugen på kakor? Vi presenterar enhörnings receptet Unicorn Poop Cookies, en lekfull och färgglad godbit. Detta recept på enhörningskakor tar klassiska kakor till en helt ny nivå. Med sina sprudlande färger och fantastiska smaker kommer dessa kakor att bli en snackfavorit på alla fester och kalas. Här finns receptet på Unicorn Poop Cookies. Och oroa dig inte, det är bara namnet som gör dem extra roliga!

LÄS MER:   Recept: Vegansk tranbär och pistage nougat till julen

3. Regnbågstårta

Kerry Cooks

Om man vill testa ett annat enhörning recept för tårtor, kan man göra en regnbågstårta! Denna enhörningstårta regnbåge är inte bara en syn att beskåda, utan den kommer också att tillfredsställa dina smaklökar. När din enhörningstårta regnbåge är klar kommer den att bli stjärnan på varje kalas eller fest. Dess färgglada skönhet och läckra smaker kommer att få alla att häpna och le. Varför inte planera en enhörningsfest och bjuda in dina nära och kära för att dela denna fantastiska regnbågstårta? Enkelt recept på regnbågstårta finns på vår blogg.

4. Enhörningstårta, enkelt recept

Enhörningstårta
Taste.com

Vill du skapa en förtrollande enhörningstårta utan att behöva bekymra dig om komplicerade steg och avancerade tekniker? Då har vi det perfekta receptet för dig – en enkel enhörningstårta som kommer att imponera på alla som ser den. Med vårt enkla recept kan du snabbt och smidigt skapa en enhörningstårta som ser ut som den kommer direkt från en magisk värld. Så ge dig själv eller dina nära och kära en smak av magi genom att prova denna enkla enhörningstårta recept.

5. Unicorn Frappuccino recept

Unicorn frappuccino recept
Sequins in the South

Är du redo att sätta lite magi och färg i din kaffepaus? Vi har det perfekta receptet för dig – Unicorn Frappuccino. Denna ljuvliga och förtrollande dryck är inspirerad av enhörningen och kommer att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Denna enhörningsinspirerade Frappuccino är inte bara fin, utan också magiskt god. Så släpp loss din inre enhörning och testa denna förtrollande Unicorn Frappuccino recept.

6. Unicorn glass

Unicorn glass med skopa
Bread Booze Bacon

Om du är på jakt efter en svalkande och magisk sommardessert, behöver du inte leta längre. Detta färgglada och förtrollande recept på unicorn glass kommer att förvandla din glassupplevelse till en riktig fest. Oavsett om du njuter av den ensam eller delar med vänner och familj, kommer enhörnings receptet med glass att föra en gnista av glädje och färg till varje tugga. Låt magin av enhörningen smälta i din mun och skapa en oförglömlig sommarupplevelse. Här finns recept på unicorn glass.

7. Enhörningshorn till unicorn tårta

The craft patch blog

Att skapa en unicorn tårta är inte komplett utan det perfekta tillbehöret – enhörningshornet. Det är den magiska delen som gör din enhörningstårta fulländad. Här har vi ett blogginlägg om tre olika recept för att göra enhörningshorn till unicorn tårta som du kan använda till din speciella enhörningstårta. Så sätt igång med dessa enhörningshorn recept och skapa fantastiska enhörningshorn som kommer att göra din enhörningstårta ännu mer förtrollande!

LÄS MER:   Chokladbomber för varm choklad kinderägg

8. Enhörning lemonad

enhörning lemonad
Midgetmomma

Vill du svalka dig med en uppfriskande och magisk dryck som kommer att ta dig till en förtrollande enhörningsvärld? Då är enhörning lemonad receptet för dig. Denna färgglada och läckra lemonad är perfekt att dricka till sommaren. Ta ett steg närmare den magiska världen och låt detta unicorn recept med enhörnings lemonad föra dig till en regnbåge av fantastiska smaker. Här finns ett recept på enhörning lemonad.

9. Amerikanska enhörning pannkakor

Enhörning pannkakor recept
Pinterest

Om du vill starta din dag med en färgsprakande och magisk frukostupplevelse, måste du testa detta recept med amerikanska enhörning pannkakor. Dessa läckra och lockande pannkakor tar traditionella amerikanska pannkakor till en helt ny nivå av magi och fantasi. Detta recept på enhörnings pannkakor är lätt och rolig att göra. Oavsett om du äter dem själv eller delar med vänner och familj, kommer dessa enhörning pannkakor att föra en gnista av färg och lycka till din morgon. Här är enhörnings receptet på amerikanska enhörning pannkakor.

10. Mjuka enhörningskakor

Inside Bru Crew Life

Vill du baka något som är lika sött och magiskt som enhörningar själva? Då är mjuka enhörningskakor receptet för dig. Dessa läckra och färgglada kakor kommer att föra dig in i en värld full av fantasifulla smaker och glädje. Varje tugga av dessa enhörnings kakor kommer att vara som en smakexplosion av glädje och förtrollning. Så låt dina bakfärdigheter ta dig till enhörningarnas värld och skapa dessa mjuka enhörningskakor. Här hittar du receptet på dessa mjuka enhörningskakor.

11. Enhörningsmaränger

MomDot

Dessa enhörningsmaränger är det perfekta receptet för dig som vill ha något sött. Dessa ljuvliga små moln av sötma och färg är inte bara otroligt söta, utan dess spröda konsistens ger dig en upplevelse som är lika förtrollande som enhörningar själva. Detta recept på enhörningsmaränger är perfekta att njuta av som de är eller att använda som dekoration på bakverk och desserter. Detta unicorn recept med maränger kommer att skapa magi och glädje till vilken festlig tillställning som helst.

12. Unicorn cupcakes

Fredriks Fika

Om du letar efter en förtrollande och läcker godsak som sprider glädje och magi, så är unicorn cupcakes receptet du inte får missa. Dessa små enhörnings cupcakes är inte bara otroligt söta och färgglada, utan de kommer också att göra vilket tillfälle som helst extra speciellt. När dina unicorn cupcakes är klara, kommer de att vara redo att förtrolla alla som äter dem. Så låt ditt bakande bli en fest av färger, glädje och magi med detta underbara enhörnings recept på unicorn cupcakes.

LÄS MER:   Påsk: Påskpyssel och bakning för påskfirande

13. Enhörningsmacarons

Nerdy mamma

Är du ute efter en söt och förtrollande delikatess som kommer att ta dig till enhörningarnas fantastiska värld, så är receptet på enhörningsmacarons det du söker. Dessa små färgglada macarons är inte bara söta, utan de är fantastisk goda med sin krämiga fyllning och läckra textur. Så låt detta unicorn macarons receptet bli kronan på verket vid ditt nästa kalas eller fest. Dessa små bakverk kommer att skapa minnen och sprida en känsla av magi hos alla som får smaka dem. Här finns unicorn receptet på enhörningsmacarons.

14. Unicorn varm choklad

Love & Olive Oil

Om du är i behov av en mysig och förtrollande dryck för att värma dig en kall dag, då är detta recept på unicorn varm choklad det du behöver. Den här drickan är inte bara krämig med sin choklad, den är också fylld med magi och enhörningens charm. Njut av unicorn varm choklad och låt de lena smakerna skapa en förtrollande stämning. Detta recept är perfekt att njuta av ensam under mysiga stunder, eller varför inte servera till vänner och familj för att dela magin? Så slå dig ner med en kopp unicorn varm choklad och låt dess förtrollning sprida sig inom dig. Här finns recept på unicorn varm choklad.

15. Enhörningschoklad

A Magical Mess

Detta recept på enhörningschoklad är en enkel dessert som du kan göra. Denna söta och färgglada unicorn choklad kommer att sätta en gnista av magi på din dag. Här kan man välja färger som påminner dig om enhörningar – pastellrosa, lila, blå eller en kombination av olika nyanser. Njut av detta recept med enhörningschoklad själv eller som en del av ett festligt enhörningstema. Här kan du läsa receptet om hur man gör enhörningschoklad

16. Unicorn våfflor

MomDot

Vill du ha ett fantastiskt gott recept på våfflor till frukost eller brunch, då är unicorn våfflor receptet du vill ha. Dessa färgglada och förtrollande våfflor kommer att skapa magi till din morgon. Servera dessa förtrollande enhörningsvåfflor till frukost eller brunch och se glädjen sprida sig på dina gästers ansikten. Våfflornas färgstarka och lockande utseende kommer att göra både barn och vuxna glada. Så sätt igång med detta unicorn recept och skapa dina egna magiska unicorn våfflor!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons