Halloween pyssel med toarullar

12 Spöklika Tips För Halloween Pyssel Med Toarullar

Bu alla konstfulla enhörningar! Halloween närmar sig med stormsteg och det är den perfekta tiden att inte kasta bort dina toarullar och istället förvandla toarullarna till läskigt fina och roliga Halloween verk med dina stora och små! I det här blogginlägget kommer vi att dela 12 Halloween pyssel tips där allt du behöver är bara en toarulle, ja, eller flera om du vill få till en hel spökliga. Spara bara alla rullar som är över så har du magi att pyssla med! Så, häng med på fasligt kul och kasta en kreativ trollformel på din Halloween inredning! 🎃✨

Detta behöver du:

 • Toarulle
 • Målarfärg
 • Små ögon, om du inte vill rita till dem själv såklart!
 • Piprensare
 • Vitt papper
 • Färgat papper – t.ex svart, grön, rött, orange och lila. Halloween färger! Men du får såklart bestämma dina färger!
 • Extra starkt lim
 • Färg pennor, t.ex svart, vit och rött.
 • Toalett papper
 • Bubbelplast
 • Garn och tråd (Om du vill att dina läskiga skapelser svävar och flyger! Eller kanske till fladdrande hår?)

12 Halloween pyssel med toarulle

1. Fladdermus

Nattens väktrare! Skapa bedårande fladdermöss! Så här gör du:

Antigen måla toalettrullarna svarta eller genom att limma svart papper runt om. Klipp ut och fäst pappersvingar och ge dem kusliga ögon som vakar över natten! Vill du att din fladdermus bär på lite mysterier, kanske bus eller godis? Titta då på videon, där finns en vik metod istället!

2. Mumie

Har du en toarulle så har du garanterat mumiebandage (toapapper) i hemmet! Du får naturligtvist använda dig av annat bandage (papper) också eller maskeringstejp går lika bra! Så här gör du:

Måla din mumie eller klipp ut färgpapper för att limma runt med önskad färg. Klipp bara ut pappers remsor sen för att linda in den runt din mumie. Sätt fast ögon o vips så har du din egna mumie som är vid liv efter döden!

3. Spöke

Dessa toarullspöken älskar att leka och överraska alla med fniss och fasligt kul medans dem flyger och gastar runt! Så här gör du:

Gör två hål till snöret om du vill att spöket ska flyga runt. Måla din toarulle med hemsökt spökvitt eller ge den ett spöklakan av papper att linda med runt din rulle. Ge den ögon och en mun som kan säga bu! Klistra på tunna pappers remsor under spöket. Nu är ditt spöke redo för spökbus och att skrämma alla spökjägare!

LÄS MER:   Glad fredag från Unicorn saker
pyssel spöke toarulle
Bild från easypeasyanfun

Vill du hellre ha ett spöke som har andra påhittiga bus så som att stjäla godis och gastar med dig vart du än går? Gör vik metoden! Titta nedan på bilden hur du gör!

DIY spöke toarulle pyssel
DIY pyssel spöke
Bild från RedTedArt

4. Häxa

När det snart är Halloween flockas häxorna! Dessa snälla häxor med sina spetsiga hattar brygger glädje i sin häxkittel och kommer med häxmagi och skratt till ditt Halloween firande! Så här gör du:

Vik eller klipp ut din häxhatt. Till häxhåret kan du antingen klippa eller limma på tråd. Rita till eller limma på ögon, mun och en snygg häxnäsa! Sen är det bara att ha kul att dekorera hennes häxstyrsel! Med magiska paljetter kanske eller egna motiv du kan klippa ut?

Du kanske även vill att hon har en kvast! Hitta då en trollbinden gren som lockar dig. Klipp två remsor av brunt papper och klipp in mindre remsor utan att klippa av dem. Limma på änden av pappret och rulla om den runt grenen. Nu kommer din häxa kunna flyga ända till Blåkulla!

DIY kvast pyssel
Bild från RedTedArt

5. Svart Katt

Mjau! Vad är en häxa utan sin svarta pålitliga katt! Men du kanske vill bara ha en söt liten familj med en kattmamma och hennes kattungar? Så här gör du:

Måla din kissemiss svart eller använd svart papper. Vik eller klistra på öron. Gör ett hål på baksidan med saxen och sätt in en piprensare i rullen för svansen. Eller, klipp en fluffig svans och limma fast den. Måla fram korta eller långa krusiga mårrhår, klipp annars vita remsor om du vill att dem ska sticka ut! Lägg på några söta ögon som lyser fram Halloween! Kanske klösiga tassar om du vill! Din katt är purr-fect!

Svart katt toarulle pyssel
Bild från easypeasyandfun

6. Monster

Det bästa med monster är inte bara att dem är otäcka och söta, men alla är sig unika och kommer i olika färger, storlekar, flin och personligheter! Här kan du verkligen låta din kreativitet flöda och skapa din alldeles egna monster! Bäst av allt? du kan använda dig utav exakt samma tekniker precis som dem andra vi har visat hittills! Så här gör du:

Klipp ut horn, klor, tänder och limma på hundratals ögon om du vill! Få ditt monster till liv! Nedan har vi tagit fram lite inspirationer annars och hur du kan få fram ett riktigt godis monster som har proppat i sig full med godis!

Monster toarulle pyssel
Bild från Pinterest

Lägg en liten påse med godis så den får plats i toarullen och klipp/skär ut munnen bara! Oj vilket glupskt monster!

LÄS MER:   Topplista på 7 Bästa fantasi sällskapsspel för hela familjen.
Monster toarulle pyssel
Bild från Pinterest

7. Frankenstein

Gör som Doktor Frankenstein och få din egna Frankenstein monster till liv! När månen stiger blir dessa monster till liv för att uppträda ett elektrifierande dansspektakel! Så här gör du:

Om du vill ha ett fyrkantigt huvud vik ut rullen och platta till den så att när de öppnas igen är det mer fyrkantigt. Måla eller klistra runt grönt och svart. Limma på lila papper för kostymen. Rita fram hår, stygn och klistra på några ögon. Vill du verkligen få denna söta monster till liv kan du hitta några muttrar att limma fast och sen kan du ropa ut “Den lever!”

Frankenstein toarulle pyssel
Bild från ARTventurous
Frakenstein och mumie toarulle
Bild från littlelado

Titta även på denna enkla tutorial om du vill snabbt få din Frankenstein eller andra monster klart på 5 minuter! Du behöver endast klippa små bitar till ditt väsen som ansikte och kläder, limma det på ett papper och sen rulla runt den på toarullen och sen är din rulle redo för Halloween fest!

8. Spindel

Dessa söta spindlar föredrar komisk akrobatik i sitt spindenät framför skräck, och ser till att din Halloween är mest fylld av skratt, inte skrik! Men vem vet..den kanske hoppar på dig. Så här gör du:

Du målar din rulle helt med svart eller limmar runt svart papper. Klipp upp 8 ben, försökt att få det ungefär lika brett och jämnt fördelade över rullen. Vik sen remsorna så dem blir till luddiga spindelben och sen ritar eller målar du till ett söt eller skrämmande ansikte! Passa dig för huggtänderna om spindel har det!

Spindel toarulle pyssel
Bild från pysselbolaget

9. Pumpa

Få ett pumpafält av pumpa kompisar! Dessa pumpor är här för att lysa upp din Halloween med deras glädjefulla och busiga miner och är busenkelt att göra! Så här gör du:

Beroende på hur stor du vill att din pumpa ska vara kan du klippa halvt i rullen om du vill ha den mindre! Du kan få flera i olika storlekar! Sen målar du eller limmar runt orange färg papper och ritar till ett ansikte. För stjälken kan du limma fast en pipränsare på framsidan eller grönt papper! Vill du göra din lykta extra magisk kan du välja att klippa/skära ut ansiktet och lägga in en LED-värmeljus för Halloween Magi!

Halloween pumpa toarulle pyssel
Bild från frugalfun4boys
Lysande pumpa pyssel
Bild från mrsjigg

10. Zombie

Dessa Zombier stiger upp från graven på allhelgonadagen och rör sig i sin egen avslappnade takt och leker odöda charader. När de samlas gör de sig redo för en zombiedansfest! Det blir en riktigt “Thriller.” Så här gör du din Halloween dans kompis:

Måla din Zombie med grönt och blått eller använd ett zombie hud likt färgpapper! Klipp lite på toppen där hjärnan läggs i sen. Ta bubbelplast och måla den rosa, rulla plasten så att den är äggformad med bubblorna vända utåt och sätt in den ovanpå toalett rullen där zombies hjärna skulle vara. Klipp ut eller rita ögon och mun. Sen är du klar men se till att du har extra bubbelplast på sidan eftersom vi vet hur svårt det är att låta bli att smälla bubbelplasten!

LÄS MER:   Trevlig Valborg
Zombie toarulle pyssel
Bild från mrsjigg

11. Vampyr

Gör toarullvampyrer med kappor i spöklik stil och vänliga huggtänder som föredrar att dricka ett paket juice med sugrör hellre än att bita i någons hals. Perfekta till en månbelyst fest! Så här gör du:

Ser till att du först ritar ut formen på huvudet på framsidan och kappan på baksidan. Klipp sen ut mallen du ritade och måla din vampyr med svart. Lämna ut en bit av mitten i toarullen för vampyr kostymen. Måla på hår, ansikte och tänder. Måla sen med rött på manteln och ge din vampyr en snygg fluga! Nu är dem redo för äppeldykning!

Se Frankenstein videon ovan om du hellre vill använda papper, samma metod funkar!

12. Enhörning

Eftersom ingen Halloween är komplett utan enhörningsmagi. För dem som vill ha något extra förtrollande och lite mer sött och glittrigt till Hallowen! Dessa enhörningar är redo att göra din Halloween helt magisk precis som den ska vara! 🦄 Så här gör du:

Ta din älsklingsfärg för pappret till din enhörning, limma pappret och rulla in den runt toarullen. Klipp lite i pappret som sticker ut så att du kan vika ner den i rullen. Klipp ut några trådar garn och använd en tråd och knyt i mitten. Trimma garnet så att en del blir lite kortare till enhörnings luggen. Där du knöt limma eller häfta fast i bakre sidan av din rulle, se till att du har din lugg på framsidan. Nu har du en enhörnings svans och vacker man! Klipp ut ett horn av papper och öron och limma på framsidan där luggen är eller klipp ett litet snitt i örat du kan sätta fast på kanten. Lägg till alla de magiska detaljerna i slutet! Glitter på hornet, använd limm. Rita till ögonfransarna och gulliga kinder. Nu blir din Halloween helt förtjusande!

Glad pyssel och Halloween!

Släpp loss magin med Halloweenpyssel i år med dina barn med hjälp av toarullar. Denna pyssel är det perfekta tillfället för kvalitetstid med familjen och ditt barns kreativitet. Förrvandla ditt hem till ett Halloween underland fyllt av skratt och magi!

Dela gärna era kreationer på sociala medier med hashtaggen #Unicornsaker eller tagga oss @Unicornsaker. Vi skulle älska att se och dela dem så att vi sprider regnbågsglädje tillsammans! 🌈✨ 

Med det önskar vi er ett glad pyssel och Hallowen och hoppas ni får det så kul med pysslet!🎃

/Unicorn Saker🦄

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons