halloween smink barn

10 Kreativa Halloween sminkidéer för barn

Behöver du hjälp med att göra en häftig Halloween ansiktsmålning för ditt barn men oroar dig för du vet inte hur? Vi har 10 enkla men magiska sminkidéer för att göra Halloween ännu roligare. Så ta dina penslar och låt oss sprida lite enhörnings förtrollning 🦄🎃💄

Halloween skulle inte vara komplett utan magin med ansiktsmålning och smink som förtrollar dina barn till sina favoritkaraktärer, djur och väsen, det vet barnen som bäst. Men du som förälder har säkert funnit dig nästan bländad av hur krångligt vissa mönster kan vara och kliar dig på huvudet hur du ska ta dig åt att måla dem. Därför har vi på Unicorn Saker med hjälp av våra enhörnings hemligheter tagit fram 10 härliga och magiska sminkförslag för Halloween för att hjälpa och säkerställa att dina små ser helt fantastiska ut inför högtiden!

10 Halloween ansiktsmålningar för barn

Vad kan man sminka sig till på Halloween? Kan man undra. Det är beroende mycket på åldern och vad ditt barn vill men vi har tagit fram 10 enkla och barnvänliga sminkningar som passar till alla omständigheter.

Ansiktsmålning katt

Men denna enkla och fiffiga tutorial kan ditt barn förvandlas till vilket kattdjur som helst med rätt färg! Ja även en tiger! Ett enhörnings tips att få katten extra magisk är att lägga lite glitter runt på nosen, läpparna och katt öronen!

LÄS MER:   Amerikanska enhörning pannkakor

Ansiktsmålning kanin

Hoppa in i Halloween med ett skutt och en pensel! Denna video tutorial visar dig hur du får din lilla kanin att se extra fluffig ut! Sätt bara på kanin öronen och sen är du klar med ett språng!

Spiderman ansiktsmålning

Det är barnens favorit superhjälte och vänliga granne, Spindelmannen! Att måla spindelnät har aldrig varit enklare men denna ansiktsmålning tutorial. Ett tips är att du kan måla runt hela ögat för att få hela Spidermans syn! Nu kan du få ditt barn att känna sig som sin superhjälte på nolltid och svinga sig redo till Halloween!

Ansiktsmålning pumpa

Omfamna Halloween med en enkel pumpa som får dina barn att le från öra till öra som pumpa lyktor! Med dessa två video tutorials får du hjälp med hur du kan måla en söt pumpa på snabbast sättet utan krångel och samtidigt få till en hel ansiktsmålning!

Ansiktsmålning häxa

Kastande trollformler och kacklande glädje är bara en borste bort med denna enkla häx målning! Om du är upp för en utmaningen kan du ge din häxa spindelnät annars är det bara att måla basen grönt, lägg trolska ögonbryn och en skvätt av lila på ögonen och läpparna. Glöm inte glittret som spelar en viktig roll inom häxkonst!

Ansiktsmålning Fladdermus

Låt ditt barns fantasi ta fart denna Halloween med en enkel fladdermus ansiktsmålning som är perfekt oavsett om de vill vara Batman eller bara sprida sina vingar och flyga under månskenet. Du kan lägga till lite månbelyst magi med gult, vitt eller blått med små flygande fladdermöss ovanför fladdermusansiktet för en nattlig spänning!

LÄS MER:   De största misstagen män gör på tinder

Ansiktsmålning djävul

Att förvandlas till en liten djävul har aldrig varit lättare för barn denna Halloween! Hoppa över diadem hornen och välj denna djävulskt enkel ansiktsmålningen. Undvik alla potentiella risker samtidigt som ditt barn ser fortfarande otroligt söt ut!

Ansiktsmålning Fjäril

Bild från pinterest

Fladdra in i fantasins värld denna hallowen med en fjäril ansiktsmålning. För en steg-för-steg-guide om hur du skapar denna fantasifulla look, kolla in Snazaroos guide här.

Ansiktsmålning Pokemon

bild från pinterest

Vi vet att barn är riktiga Pokemon älskare och att det finns flera tals men vi valde ut den alla barn vet och älskar! Elektrifiera ditt barns Halloween med en Pikachu ansiktsmålning som får dem att säga “Pika, pika!” Här är ett tips: Du kan välja mellan att måla hela ansiktet för en hel Pikachu eller bara hälften för en söt twist på denna bedårande Pokemon förvandling!

Ansiktsmålning enhörning

Bild från pinterest

Naturligtvis var vi tvungna att ta med magisk enhörningar i blandningen av allt Halloween kul! För lite extra magi varför inte ge ditt barn en touch av My Little Pony? Om du vill få din enhörnings look klar så snabbt som möjligt ta då en färglad färg till ögonskugga, läppstift och glimra till det med diamanter du kan klistra på ansiktet​ – voilà! Din enhörningsförvandling är klar på nolltid. 🦄✨

För mera enhörnings inspirationer titta här.

Vart köper man ansiktsfärg?

Om du vill skapa något av dessa ansiktsmålningar för ditt barn kan vi varmt rekommendera våran all inclusive ansiktsmålningskit från Den goda fen. Den innehåller allt du behöver för alla tillfällen. I kittet ingår: Färg, glitter, primer(för att fästa glittret) hårkritor, samt högkvalitativa penslar och svampar. Kittet är vattenbaserad så rengöring blir enkel utan några svårigheter när lektstunden är över. Använd endast vatten och tvål, schampo och vatten för hårkritorna. Medföljer med en instruktions bok på hur du använder färgerna.

LÄS MER:   Glad fredag och sol

Gör festen lyckad med denna generösa kit! 🌟

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons