glad unicorn picknick

10 Alla hjärtans dag tips för singlar

Att vara singel på Alla hjärtans dag är det bästa som finns!

Medan par spenderar tid med varandra är singlar fria att göra precis som de vill. Det spelar ingen roll om du är singel eller med din kärlek på den stora röda dagen, du kan fortfarande ha en fantastisk dag! Vi listar alla hjärtans dag tips över saker du kan bestämma helt själv om du vill göra på Alla hjärtans dag eller inte! Ta vara på denna underbara kärlekens dag!

1. Gå på bio

Ta med dina singel-vänner för en kväll på bio. Var noga med att välja något som inte är romantiskt, ingen fånig “tjejfilm” som Notebook. Ladda med en stor portion popcorn.

2. Ha en anti-alla hjärtans dag fest

Kör med ett “Kärleken gör ont” tema och använd svart dekoration. Inga blommor, inga kort och inga ljus… bara god mat, bra vänner och goda drinkar.

3. Unna dig en spadag

Få en massage, en ansiktsbehandling eller en pedikyr – ensam eller med vänner. Upplev en dag som får dig att känna dig speciell och bortskämd!

4. Åk iväg på en tripp över dagen

Planera en speciell dag till en speciell plats som du alltid har velat besöka. Det skulle kunna vara en kryssning eller något enkelt som en dagstur – njut av att kunna göra något som bara du och bara du vill göra.

LÄS MER:   Sol och pingstafton

5. Ha en matkväll

Gå till en lyxig restaurang med andra singelvänner. Unna dig en speciell plats och beställ en läcker dessert – som du inte behöver dela med någon annan.

6. Stanna hemma

Stanna hemma för kvällen för att undvika att se alla par som trängs i restaurangerna. Hyr film, poppa popcorn och påminn dig själv om att det är bäst att vara singel – du får hela soffan för dig själv!

7. Ha kul med familjen

Har du brorsbarn eller systerbarn? Var den coola fastern/mostern och volontera för att vara barnvakt. Ta med barnen till en inomhus lekplats och gå sedan ut för att äta skräpmat deras föräldrar aldrig skulle tillåta dem. De kommer att älska dig för evigt!

8. Klä dig för framgång

Sätt på dig din sexigaste outfit och gåt ut till en ny het bar eller klubb. Utmana dig själv genom att starta en konversation med 5 killar du aldrig vanligtvis skulle närma dig. Ta chansen, du kanske blir introducerad till någon fantastisk.

9. Köp dig själv en fantastisk alla hjärtans dag present

Ta pengarna som du kanske skulle ha spenderat på en partner och unna dig själv något fabulöst istället.

10. Laga god mat

Planera en stor middag med singelvänner och spendera dagen med shopping och matlagning. Ibland kan shopping och god mat vara bästa terapin.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The maximum upload file size: 50 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Show Buttons
Hide Buttons